Pris

2.150.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.235kr.


Bondes Bakke 36,

9560 Hadsund

Fritidshus, 99 m2

Fuldskærm

Unikt sommerhus kun 170 meter fra havet!

Bondes Bakke 36, 9560 Hadsund

Velkommen til Bondes Bakke 36, beliggende i et attraktivt kuperet område. Her befinder du dig KUN 170 meter fra Kattegat. Fra huset er der desuden panoramaudsigt udover Kattegat, det findes ikke meget bedre!

Selve huset byder på 99 virkelig veludnyttede og gode kvadratmeter, hvor du får et flot stort køkken-alrum, med god bordplads til at kokkere samt med hvide klinker. Huset har loft til kip, hvilket giver et godt lysindfald og en god atmosfære. Køkken-alrummet er indrettet med en god sofastue, hvor der er god plads til at slappe af på sofaen med den bedste udsigt til Kattegat samtidig med, at du har udgang til den 10 kvadratmeter store overdækkede terrasse. Dette rum fungerer som husets hjerterum, idet det er samlingspunktet i huset, samt man har den fantastiske udsigt udover havet. Fra køkken-alrummet er der adgang til en fin fordelingsgang, hvor man har adgang til hele 4 gode værelser, hvor der er mulighed for, at have dobbeltseng i dem alle. Det giver i alt hele 8 gode sovepladser. Desuden er der også adgang til et toilet, samt et stort badeværelse med gulvvarme, både brus- og spabad, samt en stor sauna. Her er der virkelig plads til, at man kan nyde tilværelsen efter en tur inde i Øster Hurup.

Sommerhuset ligger højt, på en dejlig kuperet grund på 981 gode kvadratmeter. Haven er både hyggelig og charmerende, og primært udlagt til græsplæne, så det kræver ikke grønne fingre for, at vedligeholde grunden. Grunden er desuden omkranset af en stor hæk, så man har privatliv i haven. Haven er godt indrettet til hygge og samvær med familien - Her er der god plads til f.eks. boldspil osv. 2 skønne terrasser, en vestvendt og en østvendt terrasse, så det er muligt at fange solen uanset, hvornår på dagen du ønsker dette. Kort sagt et skønt og unik sommerhus, hvor man straks føler sig velkommen og fornemmer sjæl og hygge både inde og ude!

Huset opvarmes med el-varme og har varmepumpe, samt brændeovn.

Udenfor finder du en god carport på 29 kvadratmeter, hvori der er integreret redskabsskur, så der er masser af plads til opbevaring af f.eks. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

Huset har haft en god leje i 2020 på ca. kr. 60.000,-

Sommerhuset har i 2019 fået skiftet tag, samt fået ny varmvandsbeholder, og malet i foråret 2020. Dette er et sommerhus der virkelig SKAL OPLEVES!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmark bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handlemuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for busforbindelser til alle nærtliggende større byer. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Hvis man bliver træt af, at ligge på stranden eller spise is, er der mulighed for en gåtur. I Øster Hurup er der nemlig anlagt kløverstier, hvor der er fire forskellige ruter, alt lige fra 2,5 km til 12 km. Ruterne starter ved turistbureauet på adressen Havnen 2.

Lyder dette som DIT drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - VI står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dag!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Simon Svendsen

Trainée

simon@tom-pedersen.dk

52381250