Pris

495.000kr.

Ejerudgift pr. md.

986kr.


Bøgevænget 3,

9631 Gedsted

Villa, 96 m2

Fuldskærm

Velplaceret villa i børnevenligt kvarter!

Bøgevænget 3, 9631 Gedsted

Velkommen indenfor på Bøgevænget 3 i Gedsted, hvor denne villa fra 1939 er placeret. Her får I to etagers beboelse på 96 kvadratmeter og en kælderetage på 56 kvadratmeter. Med en beliggenhed lige ved Gedsted Skole er villaen perfekt til den lille familie, der gerne vil bo i et rart lokalmiljø. Boligen fremstår lys og og parat til, at I kan sætte jeres helt eget præg på den.

I stueetagen får I en stue i åben forlængelse af køkken-alrummet, hvilket giver et godt flow til hjemmet. Køkkenelementerne er lyse med masser af opbevaring og plads til hårde hvidevarer, og det er oplagt at have spiseafdelingen lige ved, så I kan forene madlavning og hyggelige stunder. Stuen fremstår lys, lækker og lige til at indrette efter jeres egne behov, og I får udgang til haven, så der kan komme frisk luft inden døre. Det rummelige badeværelse er opført med fliser og et opbevaringsmøbel, der kan rumme alle jeres ejendele.

På førstesalen er der placeret to værelser, der begge har skunk og kan opdateres lige efter jeres ønsker, og i kælderetagen er der vaskerum og masser af disponibel plads. Hjemmets ydre byder på en carport og indkørsel, og i haven er der frugttræer og masser af plads til børneleg.

Med en placering på en lukket vej kan børnene trygt lege, og I er sikret ro og fred. Gedsted Skole ligger kun 160 meter væk, hvilket jo er en afstand, som selv de små børnefødder nemt kan klare, og der er masser af fritidsaktiviteter for alle aldre kun 300 meter væk i Gedstedhallen. De daglige indkøb kan klares i Dagli'Brugsen en halv kilometer væk, og hvis I har behov for mere, så ligger Aalestrup kun 10 kilometer væk. Viborg kan nås på en lille halv time, hvor der er spændende events og flotte gågader med spisesteder og detailhandel.

Lyder dette som en mulighed for jer? Kontakt os i dag for en fremvisning!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803