Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Birkebakken 4,

8970 Havndal

Villa, 118 m2

Fuldskærm

Charmerende og indflytningsklar villa i Havndal!

Birkebakken 4, 8970 Havndal

Velkommen til Birkebakken 4 i Havndal. Her finder vi denne unikke og sjældne udbudte villa, som løbende er blevet renoveret. Villaen byder på 118 virkelig gode og veludnyttede kvadratmeter, samtidigt med at der yderligere er 81 gode kvadratmeter i kælderen. Villaen fremtræder yderst velholdt, og her får du en villa, hvor der virkelig er tænkt over detaljerne!

Det første man ser når man ankommer på adressen, er en virkelig charmerende "perle", som er beliggende på bakken.
På denne ejendom finder du mange små og hyggelige kroge. Indenfor i villaen fremtræder alt velholdt og velplejet. Man kommer ind i entréen, som giver adgang ind til et stort lyst badeværelse med spabad og bruseniche - entréen og badeværelset er desuden med gulvvarme.
Fra entreen går vi videre ind i fordelsgangen, der fordeler stue, soveværelse, 1.sal og kælder. Soveværelset er lyst og med god plads. Den store vinkelstue/køkken-alrum, byder på både spiseplads og sofaafdeling. Her er der god mulighed for at man kan følge med i hvad familien laver, samtidig med at man kokkerer i køkkenet. Desuden er der også rigtig god plads til, at man kan læne sig tilbage i
sofaen, efter en lang dag på arbejde. 1. salen byder på 2 gode store værelser, hvor børnene virkelig kan få noget plads at boltre sig på. Her er desuden også en god hems, hvor der sagtens kan sove 2 personer.

Der er desuden centralstøvsuger med udtag på alle 3 etager.

Kælderen er desuden med særskilt indgang, og har samtidig god boliganvendelighed f.eks. som teenageafdeling. I kælderen finder man desuden et godt badeværelse med gulvvarme, et bryggers/vaskerum samt to disponible rum, hvor sælger har valgt at benytte det ene som bar/hobbyrum, hvor der både er bar og stor sofaafdeling. Her er der god plads til at holde diverse arrangementer.

Ejendommen er beliggende på en 798 kvadratmeter stor grund. Udenfor finder vi en 56 kvadratmeter delvist lukket carport inkl. 16 kvadratmeter indbygget udhus. Her er der mulighed for at lave plads til at der kan holde to biler.

Haven er et kapitel for sig - hyggelig, flot og meget velpasset! Anlagt med græsplæne, og krydret med forskellige træer, buske og bede. Desuden er der to gode terrasser, hvor den ene er overdækket, så her kan der altid findes et sted med sol og læ!

Kort sagt - så er dette en villa, der virkelig SKAL opleves!

Byen Havndal har det hele, lige fra dagpleje, børnehave, skole, SFO, fitnesscentre, idrætsanlæg og hal, godt foreningsliv og meget mere. Desuden er her et fint udbud af forretninger i form brugs, bager, slagter og frisører!
Omkring byen finder vi masser af smuk natur, hvor bl.a. cyklen og løbeskoene kan luftes!
Havndals beliggenhed er meget central med kun 10 minutters kørsel til Hadsund, ca. 20 minutter til Randers, og tilsvarende kort afstand til både Mariager og Hobro!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM FOR DIG - OG VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00.