Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Banevej 6,

9560 Hadsund

Villa, 85 m2

Fuldskærm

Drømmer du om at bo med udsigt til Mariagerfjord?

Banevej 6, 9560 Hadsund

Velkommen til Banevej 6 i Hadsund Syd. Her får du 85 veludnyttede boligkvadratmeter og ikke mindst en udsigt til Mariagerfjord fra flere steder i boligen.

Det første man kommer ind i er boligens lyse entré. Entréen fordeler til stuen, badeværelse og køkken. Stuen er med brændeovn og laminatgulv. Her er desuden plads til både en spiseafdeling og en sofaafdeling, så du kan slappe af på sofaen efter en lang dag på job. Fra stuen er der udgang til en træterrasse, hvor der er et godt kik ud over haven, så man nemt kan følge med i hvad resten af familien fordriver tiden med. Badeværelset er meget enkelt og tidløst med fine hvide elementer og sorte gulvklinker. Fra badeværelset går vi via entreen videre ind i køkkenet, som er et nyere køkken (årgang 2015) med fine hvide elementer, masser af bordplads og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der udsigt til Mariagerfjord. Man får ikke meget bedre udsigt, når der er gang i gryderne. Køkkenet har desuden en spiseplads, så du kan nyde din morgenkaffe mens du kigger ned på fjorden. Fra køkkenet kan man gå ud i udestuen, som ligger perfekt i forhold til at kunne se fjorden / vandet. Du kan således fra alle sider i udestuen se fjorden.

Ejendommen byder desuden på en fin kælder, med egen indgang. I kælderen finder man 2 disponible rum, hvor der i forbindelse med det ene er et lille opbevaringsrum eller påklædningsrum. Yderligere finder man et fyrrum med et fint pillefyr samt et vaskerum i kælderen. Kælderen har en god loftshøjde, er tør og egner sig således til beboelse. Her er mange muligheder, alt efter hvad hjertet begærer.

Grunden byder på hele 946 kvadratmeter, hvor du yderligere får en fin have, hvor der bl.a. er et drivhus og et haveskur til alle haveredskaberne. Desuden får du en fritliggende carport, så bilen kan holde i læ.

Mere generelt er Hadsund en historisk by (by ved færgeleje) beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her !
Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

Så lyder dette som drømmeboligen for dig, og kan du heller ikke komme i tanke om en bedre udsigt, så er Banevej 6 lige noget for dig. Tøv endelig ikke med at give os et kald på 70 25 66 00 – VI står klar til at vise boligen frem ALLE ugens 7 dage.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232