Pris

995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.766kr.


Bådsstræde 4,

9560 Hadsund

Villa, 105 m2

Fuldskærm

Solid murermestervilla beliggende tæt på fjorden

Bådsstræde 4, 9560 Hadsund

Jon Lagoni og hans søde hund, sælger deres dejlige hus på Bådstræde, tæt på fjorden.

Det er en herlig murermestervilla i røde teglsten. Taget er eternit og vinduerne termoglas i trærammer. Ejendommen er løbende forbedret og vedligeholdt. Bl.a. er der bygget en fin stue / udestue til, som er fuldt ud anvendelig til bolig hele året rundt. Samtidig er der i forbindelse hermed etableret en fin terrasse, som er fantastisk om sommeren. Man sidder højt her og med direkte adgang ind i villaen via stuen / udestuen.

INDEHOLDER: Entre / forgang med trappe til 1. sal og kælderen. Nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Stort køkken / alrum med parketgulv, brændeovn og en god stor spiseplads samt adgang til det åbne køkken. Alrum og stue ud i et, med adgang til stue / udestue med laminatgulv og udgang til terrasse.

På 1. sal er der: Repos med plankegulv. Soveværelse med udgang til en lille altan og med tæppe på gulvet. Værelse med tæppebelagt plankegulv.

Kælder med: Trapperum med trappe til stueetagen samt udgang til grunden via kælderhals. Toilet. Vaskerum. Værelse med plankegulv og adgang til endnu et værelse med plankegulv.

Herudover er der en stor fritliggende bygning på 90 kvm. bag villaen, hvori findes en god bred garage. Der kan godt blive endnu en garage heri. Ellers godt stort værksted / hobbyrum samt et depotrum og et værelse.

Drivhus.

Jon og hunden bor godt - det kan du også komme til ............

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232