Pris

3.798.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.725kr.


Åsen 1,

9800 Hjørring

Fritidshus, 97 m2

Fuldskærm

Flot nyopførte sommerhus.

Åsen 1, 9800 Hjørring

Kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A/S (Boligrådgiver) på 22 66 49 40 for fremvisning samt info om ejendommen

Ønsker du at sikre dig nyt fritidshus i Lønstrup, så se her: I flot charmerende og fuldt udbygget sommerhusområde i Lønstrup, tæt ved by og strand sælger vi nu dette flotte nyopførte sommerhus.

Superlækkert fritidshus, model Strandklit 142 L. Fritidshuset har 3 gode og rummelige soveværelser, stor stue med panoramavinduer, lækkert indrettet køkken, spiseplads, entre, 2 gode velindrettede badeværelser samt overdækket terrasse.
Lønstrup er det gamle idylliske fiskerleje med det autentiske miljø, hvor bådene stadig trækkes op på stranden. Lønstrup har gennem de senere år udviklet sig til en meget eftertragtet og mondæn badeby med et dejligt byliv med kunst, arbejdende værksteder, cafèer, gode spisesteder, eksklusive forretninger og ikke mindst den intime atmosfære, der stadig bevares i det gamle fiskerleje.

Sommerhuset har en årlig lejeindtægt på kr. 123.000,- på 28 uger.


Tryghed i dit byggeri og kvalitet gennem mere end 50 år Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 50 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark.

Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde
opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse, venligst kontakt os for at høre nærmere.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån