Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Årestrupsvej 14,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 83 m2

Fuldskærm

SKØN DELEHYBEL BELIGGENDE NÆR UNI

Årestrupsvej 14, 9000 Aalborg

Årestrupvej 14 står klar med åbne arme til at byde dig velkommen til sine lyse, lækre rammer. Lejligheden er ikke så kræsen med, hvem der flytter ind - alt lige fra den flittige studerende, der gerne vil bo tæt på UNI eller TECH (her er det værd at nævne, at forældrekøb endda er tilladt!) til det nyforelskede kærestepar, der søger et fælles hjem, hvor der på sigt også er plads til både vugge og puslebord, vil føle sig godt tilpas og hjemme her.

Eller simpelthen bare jer, der ønsker en god treværelses lejlighed - til deling eller til eget behov. Måske til udlejning, hvis du gerne vil give glæden videre til en anden.

Ja, som man nok kan høre, er denne lejlighed en rummelig krabat, der står klar til at imødekomme alle drømme og behov med sin enestående planløsning. Der er stort set ikke den ting, som ikke kan lade sig gøre!

Stilen i boligen er med sit lyse interiør som et friskt, blankt lærred, der bare står klar til at modtage dine penselstrøg. Både gulve, vægge og overfladerne i køkken og bad er holdt i en fin minimalistisk linje, så du bare kan gå amok og tilføje alle dine yndlingsfarver, uden at skulle tage hensyn til outdatede vægge i mærkværdige 90'er farver. Her er der altså mange glæder, store som små. Blandt de helt store oplevelser i boligen kan du se frem til det lækre badeværelse, som fremtræder nyrenoveret med gulvvarme fra 2014, tre rummelige værelser, et lyst spisekøkken med alt inklusive (alt - også opvaskemaskine, der gør hverdagen til en sand luksus!) og en dejlig stor entré med skabsplads til støvsugeren og alle dine sneakers.

Er du typen, der har bil, kan du se frem til gode parkeringsforhold nærmest lige ude foran døren, og er du mere til frisk luft og cykelture kan du glæde dig til en kort tur på bare 15 minutter til både Uni og ind til centrum af Aalborg. I så fald er der også dømt gode forhold for din jernhest, da der hører cykelparkering til ejendommen. Dertil er der fælles vaskeri og flotte grønne fællesarealer.

Din lokale købmand ligger også kun et stenkast væk (såfremt du har en god kastehånd), nemlig bare 200 meter fra hoveddøren, så du hurtigt kan smutte ned efter den ekstra liter mælk, du altid står og mangler.

Opsummeret er alt bare skønt, både boligen og beliggenheden, så hvis du vælger at kigge forbi til en fremvisning, lover vi dig, at du ikke bliver skuffet!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666