Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Aprilvej 3,

9800 Hjørring

Fritidshus, 114 m2

Fuldskærm

Sommerhuset *ANKER* et sommerhus i superligaen.

Aprilvej 3, 9800 Hjørring

Sommerhuset *ANKER* er byget i år 2006 på byggegrund efter et nedlagt hus fra 74. Materialer er blevet valgt med henblik på minimum vedligehold og maksimum holdbarhed: beklædning er lavet af Finsk lærketræ, udskåret af store træstammer. Dette garanterer, at brædderne ikke slår sig, og holder i generationer.

Huset er blevet dækket med tegl, da man ved, at det holder sig flot også om 100 år, mens paptag skal udskiftes flere gange i samme periode.
De fleste sommerhuse bygges med prisbevidste løsninger, som betyder hurtigst og billigst byggeteknik: fx beklæder man indvendige vægge med træbrædder. De er flotte i starten, men falmer med tiden og bliver snavset og triste at se på.
Ved at investere i den dyrere/langsommere byggeteknik kan *ANKERS* vægge og murværk altid friskes op med maling, hvorpå huset har det helt nye look igen.

Husets beliggenhed er udvalgt med stor omhu: det ligger tæt på vandet, men med en afstand der sikrer, at huset bliver stående også efter et par katastrofale storme. Velisoleret, udstyret med varmepumpe, gulvarm/elvarm samt brændeovn, er huset sund for økonomi.
Hybenhækken klarer sig godt i den barske natur og giver læ og uforstyrret intimitet, kun de færreste kystnære huse byder på.
Det helt unikke arkitektur med højt til loft og vesterhavet, som ses fra både hus og grund, terrasser og læ-kroge rund om huset, samt nærhed af vidunderlig strand og Seaside Ressort, der byder på alt, hvad krop og sjæl kan begære - placerer sommerhuset *ANKER* i superligaen.

Kontakt os for en uforpligtende fremvisning på telefon 98132666.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666