Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Annebergvej 21,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 60 m2

Fuldskærm

ET SANDT MEKKA FOR DEN STUDERENDE I HJERTET AF DOBELT-A

Annebergvej 21, 9000 Aalborg

Du kan godt se frem til misundelige blikke fra vennerne, som stadig bor hjemme i kælderen hos mor og far eller måske har fået tildelt det allermindste værelse på kollegiet/i lejligheden med alt for mange festglade roomies. Nu får du nemlig muligheden for at erhverve dig en sand drømmebolig centralt i Aalborg med luksuriøse forhold såsom parkeringspladser til både bil og jernhest samt et lækkert fællesvaskeri, der sørger for, at sure sokker fra nu af bliver et fortidslevn!

Lejligheden ligger perfekt tilbagetrukket på Annebjergvej i en lille lomme, hvor man næsten ikke bemærker, at byens puls banker tæt herved. På den måde kan du udleve den perfekte hverdag, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil trække dig tilbage i rolige omgivelser med Netflix, og hvornår du ønsker at slå dig løs i "Gaden" eller tanke din kulturelle kapital op midt i Aalborgs sublime midtpunkt. Kort sagt er der bare tale om en beliggenhed, der virkelig favner en stor variation i hverdagen - inden for få hundrede meter kan du nyde kolde fadøl, pølser og fodboldkampe på Aalborg Stadion eller begive dig ned til Limfjordens hyggelige havnefront. Beliggenheden er også ideel i den leverpostejsfarvede hverdag, da du både har toget, busserne og flere indkøbsmuligheder nærmest lige uden for døren.

Den spændende ejendom byder på masser af historie og administreres godt at ejerforeningen. Bygningen ligger et godt stykke væk fra vejen og står omgivet af flotte grønne fællesområder med parkeringspladser m.m. Også når man kommer indenfor, er der gode ting i vente. Lejligheden står nemlig 100 % klar til indflytning med det ene pæne rum efter det andet. Således skal du bare samle venneflokken til en flyttedag og efterfølgende byde på pizza - og så har alle fri helt uden at skulle finde den store værktøjskasse frem.

Lejligheden ligger godt på 1. sal og byder på en helt fantastisk udsigt mod syd! Indretningen rammer plet på alle fronter, så der endda er mulighed for, at du kan flytte sammen med en ven. Fordelingsgangen giver nemlig både entré til soveværelset med indbygget skyeskab samt til den store stue (som vender mod syd og den dejlige udsigt, så sørg for at råbe "helle" for dette værelse!). Derudover får man et dejligt køkken i flotte, minimalistiske materialer samt et klassisk badeværelse med brus og terrazzogulv.

Dette er kort sagt et perfekt match til den studerende, førstegangskøberen, udlejeren eller forældrekøberen!