Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Alsvej 77,

9560 Hadsund

Villa, 110 m2

Fuldskærm

Billig rødstensvilla i Visborg!

Alsvej 77, 9560 Hadsund

Her kan vi tilbyde en god gedigen og solid rødstensvilla lige midt i Visborg by. Ejendommen er opført i år 1943, og fremtræder vedligeholdt og velpasset. Villaen er i tre plan, og rummer i alt 110 gode boligkvadratmeter, fordelt med 70 kvm. i stueplan og 40 kvm. på førstesalen. Husets stueplan er for ganske få år siden rigtig pænt renoveret med nyt køkken, nye hvide døre, maling og gipslofter. Desuden har villaen fuld kælder, altså 70 kvm., som byder på både god loftshøjde og gode regulære rum. Huset er beliggende på en nem og overkommelig let skrånende grund på 920 kvm., hvor man som køber har muligheden for selv at sætte sit præg på haven.

På grund af samme ejerforhold hænger baghaven i dag sammen med en ubebygget grund på 1000 kvm., som har adressen Kjellerupsgade 8, Visborg – det skal kraftigt understreges, at denne grund IKKE indgår i prisen på ejendommen her, og således IKKE automatisk medfølger i en handel! Dog kan tilkøb/medkøb af grunden naturligvis drøftes ved køb af huset!!!

Villaen indeholder følgende:
STUEPLAN – Vindfang. Hall/entré med opgang til førstesalen og nedgang til kælderen. Flot lyst køkken, som er næsten nyt, og med mindre spiseplads. To gode og regulære stuer, indrettet som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Værelse, pt. indrettet som ekstra stue. Etagen fremtræder særdeles lyst og venligt, og med en dejlig rumfornemmelse, da der er højt til loftet!

FØRSTESAL – Trappeopgang/repos. Fordelingsgang. Badeværelse med badekar. Stort soveværelse med god skabsplads og indgang til lille ekstra værelse, her mulighed for fx walk-in afd. Desuden yderligere 2 værelser.

KÆLDER – Særskilt nedgang fra haven. Trappeopgang til stueplan. Fyrrum/vaskerum. To store og meget regulære rum, begge pt. indrettet som værksted. Yderligere ét disponibelt rum. Hele kælderen er yderst regulær og brugbar, ikke mindst grundet en fin loftshøjde!

Ejendommen opvarmes med fjernvarme!!!

På udenomsarealet finder vi: Carport med redskabsrum og særskilt yderligere redskabsrum/værksted.

Ejendommen er som nævnt beliggende i Visborg by, der udmærker sig ved at have et enestående sammenhold, og desuden en stor folkelig opbakning udover det sædvanlige! Her kender alle hinanden i modsætning til de større byer! Vi befinder os her kun godt 1000 meter fra den østlige del af Hadsund – og fx er der cykelsti til Hadsund, som løber lige forbi den nye Hadsund skole. Desuden er der fra ejendommen kun et par kilometer til de gode indkøbsmuligheder inde i Hadsund by!

HER FÅR DU SAMTIDIG RIGTIG MEGET HUS FOR PENGENE – BEMÆRK PRISEN!!!

Så her er ikke så meget at betænke sig på – kom endelig og kig! – kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på tlf. 70 25 66 00 – VI STÅR KLAR TIL FREMVISNNING ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232