Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Alsvej 76,

9560 Hadsund

Villa, 142 m2

Fuldskærm

Hyggeligt "Skovløberhus"på 142 kvm i Visborg By.

Alsvej 76, 9560 Hadsund

I udkanten af Visborg by, ligger dette charmerende stuehus i røde teglsten og med cementstenstag. Indefra kigger man ud gennem de smukke sprosse bondehus-trævinduer med termoglas. Samtidig oplever man huset indvendigt fra, som værende både rigtig hyggeligt, indbydende og med en dejlig atmosfære.

Huset ligger på en ret stor grund, aflang trekantet der går et pænt stykke ind mod byen.

Huset INDEHOLDER: Baggang med klinkegulv og en niche for enden, hvor oliefyret står samt med plads til vaskesølje eller opbevaring af rengøringsartikler, støvsuger eller lignende. Badeværelse med bruseniche og lyse fliser på gulv og vægge. Værelse med klinkegulv og brændeovn. Køkken / alrum med klinkegulv og udgang til haven. Rigtig hyggelig opholdsstue med brændeovn og afhøvlet plankegulv. Forgang med trappe til 1. sal og med plankegulv.

På 1. sal findes: Stort soveværelse med plankegulv og repos / forstue med plankegulv. Sidstnævnte kan sagtens omdannes til endnu et værelse, ved opsætning af en væg.

Yderligere er der et depotrum under huset / i kælderen.

På selve huset er tilbygget et træskur.

Stuehuset er hulmursisoleret med Rockwool.


Ejendommen er som nævnt beliggende i Visborg by, der udmærker sig ved at have et enestående sammenhold, og desuden en stor folkelig opbakning udover det sædvanlige! Her kender alle hinanden i modsætning til de større byer! Vi befinder os her kun godt 1000 meter fra den østlige del af Hadsund – og fx er der cykelsti til Hadsund, som løber lige forbi den nye Hadsund skole. Desuden er der fra ejendommen kun et par kilometer til de gode indkøbsmuligheder inde i Hadsund by!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232