Pris

360.932kr.

Ejerudgift pr. md.

4.530kr.


Ågades Passage 20,

9000 Aalborg

Andelsbolig, 67 m2

Fuldskærm

LYS ANDELSLEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG C

Ågades Passage 20, 9000 Aalborg

Velkommen til Ågades Passage 20, 2. th i Aalborg C, hvor vi har en nydelig andelslejlighed til salg, der vil fange jeres opmærksomhed ved første øjekast. Her kan studerende, enlige, par eller nybagte forældre let finde sig til rette i de rolige omgivelser.

Vi befinder os i en yderst central del af Aalborg – men lad jer ikke snyde af placeringen. Nærområdet er nemlig ganske stille og roligt, eftersom lejligheden har en harmonisk beliggenhed gemt væk i en hyggelig passage – hvilket vejnavnet ekspliciterer. Dermed er I i god afstand fra trafikerede veje, og I kan nyde hverdagen i ro fra det pulserende bybillede. På adressen gemmer sig en nydelig ejendom fra 1987 i rigtig god stand, hvortil der hører en meget god og fremsynet bestyrelse.

Trods den fredelige beliggenhed er vi stadig tæt på Aalborgs spændende byscene, der herskes af caféer, restauranter og butikker. Vi befinder os kun få hundrede meter fra Teaterkvarteret, gode indkøbsmuligheder samt Aalborgs maritime havnefront, hvor sommeren skal nydes ved vandet med solbrillerne i panden og en stor is i hånden, mens fødderne afkøles i havnebadet.

Med nøglerne til lejligheden bliver I de heldige ejere af en skøn andel på 67 kvadratmeter, der er udnyttet til fulde. Disse breder sig over to soveværelser, badeværelse samt køkken-alrum og stue i ét – hvilket skaber en herlig samhørighed mellem de to rum. Det indendørs og udendørs rum forbindes af hjemmets sydvendte altan, der nyder udsigt over det rolige gårdmiljø; et oplagt sted at nyde morgenkaffen blandt fuglesang og vindens blide kys under åben himmel.

Boligens rum har charmerende skråvægge, hvorpå solen kaster sine stråler – og lyser rummene op. Dette gør sig blandt andet gældende i hjemmets samtalekøkken, der er indrettet med hvide elementer og god skabsplads. Samme ses i den store stue, der uden tvivl er lejlighedens hjerterum. Her er der både spisekrog og sofahjørne, hvor I kan tilbringe lørdage på langs, når vejret ikke byder op til udendørs kvalitetstid. Sidst får I et lyst badeværelse med separat brus samt to store soveværelser, hvilket gør det muligt at anvende lejligheden som delebolig.

Hvis I ikke allerede er solgt af billederne, så bør I tage et kig forbi adressen og opleve denne nydelige lejlighed med egne øjne. En så suveræn og central placering findes ikke mange steder – så book en fremvisning med det samme!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Camilla Mia Jakobsen

Trainée

cmj@maeglerringen.dk

53762666