Møllebakken 6, Nr. Kongerslev, 9293 Kongerslev

GIV ET BUD - 1-plans rødstensvilla med 4 værelser!

Hermed udbydes 1-plansvilla i røde teglsten til salg.
 
Der er tale om en traditionel 1-plans-vinkelvilla med eternittag og termovinduer i plastrammer. Hertil en rummelig fritliggende muret garage på den 850 kvm. store villagrund i Nr. Kongerslev. Her er 30 km. til Aalborg. Villaen er derfor et rigtig godt alternativ, til en lejebolig i Aalborg, når valget skal træffes ud fra bl.a.økonomi, plads muligheder og nærheden til naturen.
 
Her er god plads til en familie med børn, hund og kat.
 
Villaen INDEHOLDER: Entre/ baggang med opvarmet flisegulv. Badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Køkken og alrum, med vinylgulv og laminatgulv samt nedgang til lille viktualiekælder. Bryggers med flisegulv. Lille mellemgang med laminatgulv. 2 værelser med parketgulv(tidligere 1 værelse, som dog er opdelt). Værelse med plankegulv. Soveværelse med laminatgulv. God stor opholdsstue med parketgulv og brændeovn samt udgang via helt nyt skydedørsparti, til haven, som er god lukket.
 
Der er et brænde-/ redskabsskur i enden af den murede garage. Man får sig en naturskøn bolig her, for en rimelig pris og månedlig husleje.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg