Sandtoften 3, 9574 Bælum

Flot højtbeliggende villa i Bælum!

I det attraktive lukkede område på Sandtoften, helt centralt i Bælum by, finder vi dette store og idylliske hus, som er opført i 1924. Ejendommen er over årene løbende vedligeholdt, gennemrenoveret og opgraderet - dog uden at miste sit autentiske præg og sin originalitet, så det er et hus, som i dén grad byder på hygge, varme og sjæl både ude og inde! Udvendigt er huset pudset og efterfølgende malet i en flot klassisk hvid farve, som står i den smukkeste kontrast til det sorte tag og de klassiske sorte sprossede vinduer! Huset fremstår fuldstændig indflytningsklart, og indvendigt præsenterer det sig lyst og venligt overalt, og samtidig i en totalt gennemført og ensartet stil!  
 
Den dejlige villa rummer i alt 177 gode og velindrettede boligkvadratmeter - fordelt med 108 kvm. i stueplan og 69 kvm. på førstesalen, med bl.a. 4 værelser! Ejendommen er skønt og højt beliggende på en 1233 kvm. stor familievenlig grund, udlagt med græsplæne på det skrånende terræn nedenfor huset, og ellers smukt omkranset af buske og træer. På den modsatte side af huset finder vi den skønneste gårdhave med mulighed for total ro og privathed, dannet i vinklen mellem hus og udhus - her er bl.a. stor flisebelagt terrasse og yderligere en dejlig overdækket terrasse, hyggeligt etableret i den tidligere carport! Hele huset er i øvrigt omkranset af flisebelægning i god bredde, så der er mulighed for at skabe gode hyggekroge overalt og flytte sig efter sol og vindforhold!   
 
I baghaven ligger ejendommen bogstavelig talt lige op til et sjældent benyttet fællesareal samt åbne marker, ligesom der kun er ca. 500 meter til både SFO, skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter!    Huset er indrettet som følger: STUEPLAN - Stor entré/forgang. Lille mellemgang med opgang til førstesalen. Dejligt nyere badeværelse med muret bruseniché og opvarmet klinkegulv. Hyggeligt køkken med god bord- og skabsplads. Stor stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. 2 gode og regulære værelser i rigtig fin størrelse.  
 
FØRSTESALEN rummer repos/fordelingsgang og stort værelse eller stue (alt efter familiens behov?). Desuden yderligere et værelse samt et disponibelt rum, som pt. anvendes til opmagasinering.  
 
Udenfor finder vi bred indkørsel med god dobbelt parkeringsplads, denne belagt med granitskærver. Desuden et særdeles fint udhus, som rummer både værksted/redskabsrum og tillige god opbevaringsplads!   Huset opvarmes med fjernvarme! Ejendommen er i forvejen separatkloakeret! Der er mulighed for tilslutning til fibernet! 
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE INDFLYTNINGSKLARE VILLA - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...  
 
Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:   Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.   Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture. Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab! Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg