Solsortevej 9, Assens, 9550 Mariager

Højtbeliggende vinkelvilla i Assens!

Vinkelvilla i et plan, der er beliggende højt på grunden, Solsortevej 9 i udkanten af Assens by. Stedet er lige op til naturen, med skoven som nabo og ikke ret langt fra fjorden. Her er dejligt!  
 
Villaen er fra 1974 og opført som muret villa i en pæn moccasten, med eternittag og termoruder i trærammer. Haven der er let skrånende ned mod vejen, indeholder terrasse og en fritliggende muret garage.
 
Villaen INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv. Gæstetoilet. Fordelingsgang med laminatgulv og skabsvæg med ret mange skabe / god skabsplads. 2 næsten identiske værelser, med laminatgulv. Soveværelse med laminatgulv og indbygget skab. Badeværelse med karbad. Køkken / alrum med klinkegulv og en fin spiseplads. Bryggers / baggang med klinkegulv og vaskeplads. Opholdsstue med laminatgulv og udgang til udestue, ligeledes med laminatgulv. Udestuen er ikke velegnet til ophold om vinteren. Værelse med laminatgulv (dette rum er taget fra stuen, men kan ret nemt bringes tilbage hertil).
 
Endvidere muret garage i samme sten som villaen. Herudover et fladt tag, som inviterer til opsætning af en terrasse.
 
BEMÆRK prisen. Her får du en familievilla med plads til hele familien og til en ret rimelig husleje.    
 
I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!  
 
HER FÅR DU KORT SAGT EN FIN OG VELBELIGGENDE VILLA, SOM VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg