Miehesgade 17, 9510 Arden

Nyrenoveret villa fra A-Z i Arden!

Velkommen til Miehesgade 17, her får du fint hus der er renoveret fra a-z igennem de seneste par år. Her er du beliggende centralt i Arden, tæt på indkøb og offentlig transport. 
 
Villaen byder på 86 virkelig veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. Stueplan består af 64 kvadratmeter, hvor man kommer ind i et fint bryggers med flisegulv. Herfra er der adgang til det store køkken-alrum, som er husets hjerterum. Her får du et flot moderne lyst køkken i åben forbindelse til stuen, så man kan nemt holde snakken kørende med resten af familien imens man kokkererer i køkkenet. I stuen er der god plads til både en sofaafdeling og ligeledes en god spiseplads. I stuen får du et godt lysindfald, da, der kommer lys ind fra flere sider af huset. Værd at bemærke er, at der er gulvvarme i hele stueplan. Fra stuen er der adgang til et flot moderne badeværelse, med en fin grå flise og hvide skabsarrangementer. Her får du en god bruseniche med glasvæg.
 
1. sal byder på et fint repos, hvor man sagtens kunne have en kontorplads til at være. Ligeledes finder man heroppe 2 gode og regulære værelser, hvor der ligeledes som i resten af huset kommer godt med lys ind.  
 
Tilbygget til huset finder man 2 disponible rum i udhuset. Udhuset rummer 36 kvadratmeter. Her kan man nemt lave et ekstra værelse. hvis man har brug for dette.  
 
Som sagt er huset nyrenoveret fra a-z, og det er derfor svært at bemærke at husets oprindelige alder er fra 1926, da det kun er "skallen" af huset der er tilbage. Sælger har derfor endevendt hele villaen, og her får du en god nyrenoveret villa til VIRKELIG fornuftige penge. 
 
Villaen er beliggende på en 779 kvadratmeter stor grund, som primært er udlagt med græs. Den er derfor nem at vedligeholde. Grunden er desuden omkranset af hæk og træer hele vejen rundt, så man får godt med privatliv i haven. I haven finder du desuden et fint drivhus og en lille køkkenhave, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager.  
 
Der mangler forsat enkelte ting, som sælger laver inden salg.  
 
I Arden finder I alle de faciliteter som i skal bruge i hverdagen som f.eks. indkøb, skole til 9.kl, daginstitution og idrætsfaciliteter imens Rold Skov ligger i kanten af byen. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport med bus, togstation og desuden ligger motorvejen kun 10 minutters kørsel herfra, hvor Aalborg og Randers kan nås på under 40 minutter. 
 
Så går du og leder efter en nyrenoveret villa, til billige penge, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg