Storardenvej 24 B, 9510 Arden

Virkelig velholdt villa tæt på skole!

Velkommen til Storardenvej 24B, her får du en særdeles velholdt og børnevenlig villa med mange muligheder. Her er du beliggende tæt på både skole og fritidsaktiviteter i Arden.  
 
Villaen byder på 134 veludnyttede og gode kvadratmeter, hvor der er mange muligheder. Villaen byder indenfor til en fin entré, som fordeler stueplan og kælder. Her er der god plads til at hænge overtøjet. Fra entréen går turen videre ind i husets skønne lyse Invita køkken, hvor du har god bordplads og samtidig er der også en god spiseplads i køkkenet. Fra køkkenet kan man se ud på en af husets skønne terrasser. Fra køkkenet er der en glasvæg ind til stuen, som er husets hjerterum. Stuen er i vinkel og oser af hygge og charme. Her kan man tilbringe mange timer. Der er både plads til at have en god sofaafdeling til at slappe af i, og samtidig også have en spiseafdeling. Her er der god plads til at invitere hele familien til fødselsdag for plads er der nok af i stuen. Fra stuen er der desuden udgang til endnu en skøn terrasse. Husets baggang fordeler 3 gode værelser og 1 badeværelse. Værelser er gode og regulære. Her er der god plads til at børnene kan lege i ro og fred. I forældresoveværelset er der skabsvæg og udgang til terrasse. Husets store badeværelset er med både brus og karbad, og opvarmes med gulvvarme.  
 
I kælderen er der 64 gode kvadratmeter med et fint vaskerum. hvor der er gulvvarme. En detalje man skal ligge mærke til, er den gode lofthøjde man finder i kælderen. Det er et sjældent syn ved en kælder. I kælderen er der også en fin garage med god plads til, at bilen står inde i varmen og vinteren, og den er med el-port, så man ikke skal ud af bilen for at få porten åbnet. Det sidste rum i kælderen er et god værksted, hvor der er god plads til, at gå og "makke" med div. ting og sager.  
 
Udendørs arealer er der rigeligt af. Grunden byder på 1.264 gode kvadratmeter, omkranset af hæk det meste af vejen. Man har en god privat have, da man delvist er bag en hæk, og så ligger huset højt på grunden, og afskærmer derfor fra vejen. Haven er primært udlagt med græs, men sælger har div. frugttræer i enden af haven og har tidligere også haft en fin køkkenhave.  
 
På ejendommen finder man desuden 2 gode terrasser, så der er altid mulighed for, at få sol. Om så det er morgenkaffe der skal nydes udendørs, eller det er venner der kommer over til en grillfest, så er der rigelig mulighed for, at ramme solen.  
 
Huset er passet og plejet efter alle kunstens regler. Sælger har bl.a. vasket, renset og givet taget algebehandling. Alt træværket bliver jævnligt malet, samt terrasserne blevet renset.  
 
I Arden finder I alle de faciliteter som i skal bruge i hverdagen som f.eks. indkøb, skole til 9.kl, daginstitution og idrætsfaciliteter imens Rold Skov ligger i kanten af byen. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport med bus, togstation og desuden ligger motorvejen kun 10 minutters kørsel herfra, hvor Aalborg og Randers kan nås på under 40 minutter.  
 
Så går du og leder efter en kvalitetsvilla, som er velholdt og tæt på både skole og fritidsaktiviteter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg