Egelundsvej 9, Rostrup, 9510 Arden

Velholdt og indflytningsklar villa i Rostrup!

Velkommen til Egelundsvej 9 i Rostrup. Her får du en solid god villa med mange muligheder, og samtidig har du en god beliggenhed tæt på naturskønne omgivelser. Villaen er løbende blevet renoveret af sælger, så den fremstår i god stand. 
 
Villaen byder indenfor til 168 veludnyttede og gode kvadratmeter. Villaen er godt indrettet med et stort lyst køkken med gulvvarme og god bordplads og samtidig med en spiseplads. Her er der god plads til at folde dine kokkeevner ud, alt imens man stadig er sammen med familien. Fra køkkenet er der adgang ind til en stor stue med godt lysindfald. Sælger har fået efterisoleret gulvet i stuen og fået sat en pillebrændeovn ind i 2011. Stuen indeholder både en spiseafdeling og en sofaafdeling - her er der god plads til at ligge på sofaen efter en lang dag på job. Ligeledes finder man også et stort godt soveværelse i stueplan, samt et stort badeværelse og desuden et ekstra WC. 
 
1.salen byder på intet mindre en 4 gode regulere værelser fordelt på 58 kvadratmeter. Her er der god mulighed for, at lave en børne/teenageafdeling i og med at der er et soveværelse i stueplan. Ligeledes er der også et stort repos med mange muligheder. Her kan man f.eks. have spillerum, træningsrum eller noget helt tredje. Her er der mange muligheder, alt efter hvad hjertet begærer.  
 
Villaen er beliggende på en 733 kvadratmeter stor grund, som primært er udlagt til græsplæne, så den er særdeles børnevenlig og samtidig er den nem at vedligeholde. Grunden er omkranset af hæk, og huset afskærmer haven, så man har masser af privatliv når man er udenfor i haven. Græsplænen indbyder til sjov og leg.   På grunden finder man ligeledes en rigtig fin dobbelt carport fra 2020 og et værksted på 39 kvadratmeter, hvor der er god plads til at opbevare haveredskaber, havemøbler osv.  
 
Sælger har i sin ejertid skiftet vinduer, døre og brændeovn - og ligeledes fået efterisoleret i vægge i køkkenet og på 1. sal. 
 
Ejendommen ligger i centrum af den skønne landsby Rostrup som er en aktiv landsby med flere servicevirksomheder, herunder dagligvarebutik. Byen ligger med Rold Skov i nord og Mariager fjord i syd og i kort afstand til Hadsund, Arden og Hobro. I Rostrup er der skolebusser til 4 nærliggende skoler,. Rostrup huser anerkendt privat vuggestue / børnehave hvor børn fra omegn, også Hadsund, har deres daglige gang. I Rostrup finder I fred og ro i et bysamfund hvor der året rundt er mange aktiviteter i det særdels aktive forenings- og byliv. Rostrup byder på bl.a. byfester fællesspisning, ældreaktiviteter, foreninger og et rigtigt godt sammenhold. 
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 98 58 11 13!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg