Nygade 15, 9574 Bælum

Særdeles velpasset og indflytningsklart hus i Bælum!

På Nygade, helt centralt i Bælum by, finder vi dette særdeles pæne og velpassede hus i tre plan, som præsenterer sig flot både ude og inde! Ejendommen er opført i 1954, men der er ikke mange levn tilbage fra dén tid! Tværtimod er huset op igennem tiden løbende vedligeholdt og samtidig gennemgribende moderniseret og opgraderet, senest med nyt tag i 2015 - og det fremtræder således fuldstændig indflytningsklart! I processen har ejer samtidig formået at bevare husets originalitet, så det tillige fremstår både charmerende og hyggeligt!  
 
Huset rummer på papiret i alt 103 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt i to plan - med henholdsvis 63 kvm. i stueplan, og 40 kvm. på førstesalen! Desuden byder huset på fuld kælder på 63 kvm. - og der er vel at mærke tale om en særdeles brugbar kælder med særskilt indgang og god loftshøjde! Kælderen må som bekendt IKKE medregnes i ejendommens boligkvadratmeter, men i praksis indeholder denne bl.a. to rum, hvor der pt. er indrettet værelser i fornuftig standard!    
 
Ejendommen er dejligt og højt beliggende på en 976 kvm. stor grund. Haven er primært udlagt med græsplæne, omkranset af hæk og fint krydret med enkelte bede, buske og træer - en familievenlig have med alle muligheder for spil, leg og hygge! Desuden er der etableret en stor solvendt stenbelagt terrasse, hvor sommeraftenerne kan nydes til fulde! Overordnet set er ejendommens placering også fantastisk, idet den frie natur i form af den smukke Bælum Sønderskov praktisk talt ligger lige i baghaven!   
 
Kort sagt et hus, som typisk vil henvende sig til en enlig, et par eller den lille familie! Samtidig udbydes ejendommen her til en yderst fornuftig pris, som står i skærende kontrast til priserne i de lidt større byer! Her kan ALLE være med, og køber vil her være i stand til at bo langt, langt billigere end i en lejebolig i tilsvarende kvalitet!  
 
Huset indeholder følgende: STUEPLAN - Entré. Hall/fordelingsgang med opgang til førstesalen og nedgang til kælderen. Dejligt lyst badeværelse med muret bruseniché og gulvvarme. Pænt lyst køkken med god bord- og skabsplads samt mindre spiseplads. Stor stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Huset er indbydende og ensartet med lyse og venlige farver, og desuden karakteriseret ved højt til loftet samt store flotte sprossede maghogni-vinduer, som sikrer et perfekt lysindfald!  FØRSTESAL - Trappeopgang/repos. 2 gode store og regulære værelser. Denne etage er med flotte originale plankegulve! KÆLDER - Særskilt indgang. Fordelingsgang. Vaskerum. Disponibelt rum med bl.a. håndvask, bord- og tørreplads. Yderligere 2 stk. disponible rum, der som nævnt IKKE må betragtes som bolig - men i praksis er disse pt. indrettet som værelser i fornuftig standard! Kælderen er som helhed særdeles brugbar og med god loftshøjde!     
 
Udenfor finder vi grusbelagt indkørsel med parkeringsmulighed. Desuden carport med tilhørende redskabsrum samt yderligere et fritliggende skur i baghaven, så alt i alt god plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.   Huset bærer det fine energimærke D, og opvarmes med billig fjernvarme! Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Desuden er der mulighed for at få indlagt fibernet!   
 
Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området – og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside: Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø. Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture. Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab! Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg