Helberskovvej 14, Als, 9560 Hadsund

Unik gammel præstegård i landsbyen Als.

Velkommen til Helberskovvej 14.  
Her har du muligheden for at erhverve dig den gamle præstegård i den skønne kystby Als. Præstegården med sine 190 kvm er opført i 1712 og sender næsten helt tankerne tilbage i tiden, idet at ejendommen er fredet og dermed stadig fremstår med både stråtag og bindingsværk - her får du altså en unik og charmerende ejendom, men samtidig også en ejendom som oser af historie.  
 
Selve huset byder på en entré med vaskemaskine samt tørretumbler, hvorfra trappen til husets tagetage også er. Fra entréen er der adgang til et stort værelse med tæppe på gulvet og fast skab, som pt. har været anvendt som soveværelse. Der er desuden udgang til en terrasse fra værelset. Herudover er der også et lyst badeværelse med hvide fliser, hvidt armatur samt bruseniche. Herudover træder du ind i et rummeligt køkken med spiseplads. Køkkenet har lyst laminat gulv og materialerne er generelt holdt i hvide og lyse nuancer. Køkkenet er i åben forbindelse til den dejlige store stue. Stuen er vinkel formet og her er god plads til både sofa afdeling samt spise afdeling, desuden er der en ældre brændeovn i stuen. Fra stuen er der adgang til endnu et stort værelse, der både kan anvendes som værelse, men måske en ekstra stue - kun fantasien sætter grænsen.  
 
1. sal består af et lille værelse uden vindue, oplagt til eksempelvis opbevaring. Desuden er der et toilet samt 2 værelser. De to værelser er placeret i hver endegavl.  
 
Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på en grund på 2018 kvm. Grunden er omkrandset af buske samt træer, så du føler dig privat i haven. Grunden er primært udlagt med græs, men rundt omkring i haven er der store gamle træer, som er bevaret samt bede med diverse blomster og beplantning, hvilken skaber en rigtig charmerende og hyggelig have. Desuden er der en skøn terrasse hvorfra solens stråler kan nydes.   Foruden selve huset er der også opført en garage på 17 kvm samt 2 udhuse, som tilsammen rummer 18 kvm. Så her er både plads til bilen samt opbevaring af have redskaber, cykler, værktøj m.m.  
 
Huset opvarmes med fjernvarme.  
 
Samtidig bør det nævnes, at byen Als har rigtig meget at byde på - BILLIGE FJERNVARMEPRISER, nogle af områdets bedste indkøbsmuligheder, og desuden skole, børnehave, bibliotek, sportshal samt en rigtig velfungerende idrætsforening. Og sidst men ikke mindst er man tæt på havet - 5 min. gang - samt sommerhusområder og dermed hele turismen - så med andre ord er Als også en by, der altid vil være "fremtidssikret".  
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - Vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg