Torvet 9, 9574 Bælum

BILLIGT klassisk byhus lige midt i Bælum!

På Torvet, helt centralt i Bælum by, finder vi dette klassiske gamle byhus i to plan!
 
Ejendommen er opført i 1874, og rummer i alt 116 kvm. bolig, fordelt med 80 kvm. i stueplan og 36 kvm. på førstesalen!
 
Huset er beliggende på en ganske lille grund på kun 204 m2, uden egentlig have men med en lille stenbelagt gårdhave!
Disse små grunde er i øvrigt helt karakteristiske for den gamle bykerne i centrum af Bælum, så vi er her omgivet af nogle af de ældste huse i hele byen! Desuden er byens hyggelige renoverede torv den nærmeste nabo!
 
Udvendigt præsenterer ejendommen sig flot i en klassisk rød mursten, med eternittag, og med pæne hvidmalede sprossede vinduer!Indenfor fremstår huset meget oprindeligt, og som køber må man påregne et omfattende renoveringsprojekt fra A til Z - og prisen er selvfølgelig fastsat derefter!Her vil den private handyman eller håndværkeren kunne skabe sig en billig bolig, som er ideel til den lille familie eller måske som en udlejningsejendom?
 
Huset indeholder følgende:STUEPLAN - Entré/forgang med trappe til førstesalen. Lille mellemgang med indgang til viktualierum. Køkken med spiseplads. Stor spise- og opholdsstue. Mindre stue. Lyst badeværelse med badekar. Bryggers/baggang med udgang til garage.
FØRSTESAL - Repos samt 3 værelser.
 
Tillige 25 kvm. stor indbygget garage/udhus.
 
Huset byder på gode regulære rum med højt til loftet, hvilket giver en god rumfornemmelse, ligesom der er masser af lysindfald fra de mange og store vinduespartier! Den lille stue ved siden af køkkenet vil med relativt enkle midler kunne inddrages, så man derved får skabt et egentligt køkken/alrum - mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænserne!
 
Huset opvarmes med fjernvarme! Ejendommen er separatkloakeret! Der er i forvejen sket tilslutning til fibernet!
 
VI STÅR KLAR TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...
 
Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:
 
Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.
 
Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture. Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab! Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg