Vandværksvej 11, Blenstrup, 9520 Skørping

Skøn velholdt villa i Blenstrup!

Velkommen til Vandværksvej 11 i Blenstrup. Her får du en velholdt og indflytningsklar villa til familien, og 119 særdeles gode kvadratmeter at boltre dig på.  
 
Her får du en indflytningsklar villa som byder på en lys entré, hvor der er god plads til at hænge jakkerne op. Entréen adskiller ligeledes de 2 plan i villaen. Fra entréen har man adgang til et badeværelse og køkken-alrummet. Badeværelset er i lyse elementer og med en fin muret bruseniche. Køkken-alrummet, som også er husets hjerterum indbyder til familiefester og god madlavning. Her får du et fint HTH-køkken i lyse elementer, med indbyggede greb, med sort bordplade, amerikanerkøleskab og flisegulv. Her er der virkelig plads til, at man kan kokkerere, imens man kan holde øje med hvad resten af familien laver, om så de er i stuen eller i haven. Stuen har parketgulv, her er der plads til en spiseafdeling i den ene ende samt en god sofaafdeling, hvor du kan slappe af efter en lang dag på job, i den anden ende. Køkken-alrummet har en godt lysindfald, da der komme lys ind fra begge sider af villaen. Der er centralstøvsuger og gulvvarme i hele underetagen, undtagen det disponible rum. På førstesalen finder du 3 særdeles gode værelser der er cirka lige store.
 
Til huset er der indbygget et disponibelt rum, som har mange anvendelsesmuligheder og kan indrettes lige efter jeres behov.  
 
Udendørsarealerne består af 659 kvadratmeter, hvor du finder en garage med plads til en bil, og et værksted med et disponibelt rum i forbindelse. Selve haven består primært af græsplæne, så det kræver ikke grønne fingre at vedligeholde haven. Haven er børnevenlig og med god plads til boldspil eller anden leg.  
 
For pendleren ligger Blenstrup fantastisk, med kun 15 minutters kørsel til Aalborg Øst, men bliver I i Blenstrup, får i et godt lokalmiljø med daginstitution, idrætsforening, købmand og Blenstrup Skole til fods. Flere rekreative, grønne arealer kan også fremhæves, da de byder på både spejderhytte og bålhytte med Sankt Hans-fejringer i sigte. Og samtidig er man også tæt på Rold Skov, hvor man kan blive luftet efter arbejde og weekender.  
 
Så er du på udkig efter en indflytningsklar villa, med et virkelig fint køkken-alrum, 3 gode værelser og samtidig kun 15 minutters kørsel fra Aalborg, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg