Kløvermarken 30, 9510 Arden

Stor familievenlig villa i Arden!

Velkommen til Kløvermarken 30, her får du en stor og velholdt villa med plads til hele den store familie, og samtidig er du beliggende i et fantastisk område i Arden. Området er børnevenligt, hvor der er plads til at cykle og lege på vejene, samt der er grønne arealer at boltre sig på. Således er der en fodboldbane til fri benyttelse.  
 
Villaen byder på hele 274 kvadratmeter bolig fordelt på 2 plan. Stueplan består af 163 kvadratmeter og 1. sal af 111 kvadratmeter. Velkommen indenfor til en fantastisk villa med mange muligheder for de rette. Det første man kommer ind i er husets entré, hvor der er god plads til at hænge overtøj. Fra entréen er der adgang til et stort værelse/teenageafdeling. Værelset er ideelt til en teenager, da der er eget badeværelse lige ved siden af værelset. Badeværelset har fået skiftet fliser i brusenichen i 2019. Videre ind i huset kommer vi ind i husets hjerterum, nemlig den store stue. Stuen byder på et fantastisk lysindfald og rummer virkelig af hygge. Her er der både plads til en spiseafdeling, samt sofaafdeling. I sofaafdelingen er der god plads til at slappe af med en kold øl, efter en lang arbejdsdag, samt i spiseafdelingen, kan man virkelig nyde solen ind igennem de store vinduesparti sælger har fået lavet. Glaspartiet er renoveret i 2019. Husets køkken er et stort egetræskøkken formet i en hestesko. Køkkenet er med en god spiseplads til familien. Fra køkkenet er der adgang til en baggang/viktualierum. Slutteligt i stueplan finder man et stort værelse, med eget badeværelse som er med gulvvarme og har fået skiftet fliser i 2019. Dette vil man nok benytte som forældresoveværelse, men det kan også bruges som kontor. I hele stueplan er der genindvindingsanlæg. 
 
1.salen byder på hele 4 gode store værelser, samt et stort disponibelt rum. Det ene værelse, som sælger benytter som soveværelse, har fået skiftet vinduet i 2019. Heroppe har du også et stort værelse til teenageren. Det er nærmest en lille lejlighed. Her er der desuden adgang til et disponibelt rum i boligstandart som sælger har lavet i 2006. Der er desuden forberedt til, at kunne lave et badeværelse i et af værelserne. 
 
Grunden består af 1.098 kvadratmeter grund, som er omkranset af hæk og træer. Her får du virkelig privatliv, samt det kræver ikke grønne fingre af holde haven pæn, da den primært er udlagt med græsplæne. Rundt omkring i haven har sælger sat lyspæle op, som gør det virkelig hyggeligt at være udenfor når mørket falder på. Således har sælger også lavet spots ud udhænget på huset, så der er mulighed for, at benytte de fantastiske terrasse, selv når der bliver mørkt.  
 
Lige bag huset går der en sti, som går nede til skolen, så for børnefamilien bliver det ikke meget nemmere, at sende børnene afsted på cykel til skolen.  
 
Sælger har fået skiftet beklædningen på gavlene så de er i vedligeholdesfri hardieplank.   Til huset hører der en stor carport med plads til 2 biler, 2 rum i udhuset, hvor det ene er et værksted og det andet et opbevaringsrum. 
 
Der er indlagt fibernet på adressen.   I Arden finder I alle de faciliteter som i skal bruge i hverdagen som f.eks. indkøb, skole til 9.kl, daginstitution og idrætsfaciliteter imens Rold Skov ligger i kanten af byen. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport med bus, togstation og desuden ligger motorvejen kun 10 minutters kørsel herfra, hvor Aalborg og Randers kan nås på under 40 minutter.
 
Så er du på udkig efter en stor familievenlig villa, i et godt kvarter, hvor der ikke udbydes mange ejendomme til salg, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg