Bjerrevej 6, Udbyneder, 8970 Havndal

Hyggelig og velpasset ejendom i landsbymiljø!

På Bjerrevej, i landsbyen Udbyneder, finder vi dette store og idylliske hus, som er opført i 1902. Ejendommen er over årene løbende vedligeholdt og opgraderet - dog uden at miste sit autentiske præg og sin originalitet, så det er et hus, som i dén grad byder på hygge, varme og sjæl! Fx er murværket kalket i en helt klassisk og karakteristisk Skagengul farve, som danner den smukkeste kontrast til de hvide sprossede bondehusvinduer!
 
Huset rummer 150 gode boligkvadratmeter i ét plan - desuden en pt. uudnyttet førstesal, og dermed masser af fremtidige muligheder!     
 
Ejendommen er fantastisk skønt beliggende på en 3.010 kvm. stor familievenlig grund, med lille forhave, stor grusbelagt gårdsplads og en fuldstændig lukket og afskærmet baghave, hvor man kan have sin helt egen oase med total ro og privathed! Haven er primært udlagt med græsplæne, og rummer god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en dejlig stor træterrasse ved enden af huset. Ellers byder den store idylliske have på et mangfoldigt væld af forskellige buske, bede, højbede, forskellige træer og frugttræer (æbler/blommer/kirsebær/mirabeller) samt havebænke, masser af hyggekroge, drivhus, flagstang mv.!  
 
Huset indeholder følgende: Bryggers/forgang med klinkegulv, som byder på fin plads til sko, overtøj, vaskemaskine, tørretumbler, fryser, oliefyr mv. Herfra også opgang til førstesal samt nedgang til kælder. Fordelingsgang/entré. Pænt lyst badeværelse med opvarmet klinkegulv samt muret bruseniché. Pænt og lyst køkken. 3 dejlige stuer, indrettet som henholdsvis spisestue og 2 hyggelige opholdsstuer. I den bageste stue er husets brændeovn placeret, ligesom her også er udgang til terrassen og haven. 4 gode og regulære værelser - til det sidste af disse er indgangen dog pt. afblændet, idet det i en årrække har været anvendt som værksted med ny indgang fra gårdspladsen! Til trods for husets alder byder det overalt på en god og regulær loftshøjde!  
 
Husets førstesal er pt. uudnyttet - der har tidligere været et enkelt værelse! På sigt vil denne etage selvfølgelig kunne udnyttes til beboelse igen!  
 
Tillige er der på ejendommen registreret nogle få kælderkvadratmeter, som kan anvendes til opmagasinering mv.   
 
Udenfor finder vi stor grusbelagt gårdsplads med gode parkeringsmuligheder. Desuden både carport/garage og redskabsrum/værksted. Så her er både gode muligheder for den lille handyman og desuden god plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.
 
Huset opvarmes med oliefyr, suppleret med brændeovn - iflg. de nye regler fra Miljøstyrelsen skal brændeovnen imidlertid udskiftes ved ejerskifte!  
 
Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Desuden er der i forvejen indlagt fibernet!   
 
Kort sagt en særdeles interessant ejendom, som henvender sig til et bredt publikum! En ejendom med masser af muligheder!  
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM FOR DIG - OG VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...  
 
I landsbyen Udbyneder finder du et skønt og velfungerende lokalsamfund med stort sammenhold - her er bl.a. en smuk landsbykirke, tennisbaner, forsamlingshus og samlingsstedet Stenkilden, hvor der afholdes flere lokale arrangementer, bl.a. til Sct. Hans!   
 
Kun få kilometer væk ligger Havndal, som har det hele, lige fra dagpleje, børnehave, skole, SFO, fitnesscentre, idrætsanlæg og hal, godt foreningsliv og meget mere. Desuden er fint udbud af forretninger i form brugs, bager, slagter og frisører! Havndals beliggenhed er meget central med kun 10 minutters kørsel til Hadsund, ca. 20 minutter til Randers, og tilsvarende kort afstand til både Mariager og Hobro! Omkring byerne finder vi endvidere masser af smuk natur, hvor bl.a. cyklen og løbeskoene kan luftes!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg