Bymarken 23, Solbjerg, 9574 Bælum

Særdeles fint og velpasset parcelhus i Solbjerg!

På Bymarken i Solbjerg kan vi nu præsentere denne velpassede og velindrettede étplans-villa fra 1973. Det fine parcelhus har haft samme ejer i tæt på 30 år, og familien har passet særdeles godt på huset både ude og inde - i 2006 har villaen fået en tilbygning, og er ellers over årene løbende vedligeholdt, renoveret og opgraderet, så resultatet i dag fremstår som et fuldstændig indflytningsklart hus!    
 
Den dejlige villa rummer i alt 151 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden spildplads - og med bl.a. 2 badeværelser og hele 4 værelser/soverum samt yderligere et disponibelt rum, der fx kan anvendes som walk-in afd. eller kontor!     
 
Ejendommen er skønt og højt beliggende på en 837 kvm. stor familievenlig grund, i toppen af lukket vej og med panoramaudsigt ud over den smukke Solbjerg by. Haven er primært udlagt med græsplæne - omkranset af hæk, og ellers grænsende lige op til marker med juletræer! En have med god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en stor solvendt terrasse foran huset, denne er stenbelagt og i øvrigt med en hyggelig udeovn! Desuden også terrasser/hyggekroge både ved enden og på modsatte side af huset! Beliggenheden er kort sagt fantastisk, idet Bymarken bogstavelig talt grænser lige op til naturen - så her kommer både harer, fasaner og rådyr helt tæt på i dagligdagen! 
 
Huset indeholder følgende: Bryggers med klinkegulv, og med god plads til sko og overtøj. Pænt lyst køkken med god spiseplads. Dejlig stor stue med brændeovn og god plads til både spise- og opholdsafdeling. Fordelingsgang. 2 dejlige lyse badeværelser, begge med bruseniché og gulvvarme. 4 særdeles gode og regulære værelser samt yderligere et disponibelt rum. Hele huset fremtræder lyst og venligt, karakteriseret ved gode lysindfald fra de mange vinduer! 
 
Udenfor finder vi en bred stenbelagt indkørsel med indtil flere parkeringspladser. Endvidere dobbelt garage med tilhørende fint værksted. Yderligere to udhuse/redskabsskure, så alt i alt rigtig god plads til fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv. Desuden er der drivhus i haven!   Huset opvarmes med oliefyr, suppleret med brændeovn! Tillige solceller fra år 2000, placeret på taget af garagen, og som bidrager med varmt vand, ligesom der er tilkobling til centralvarme-anlægget! Ejendommen er i forvejen tilsluttet fibernet! 
 
HER ER KORT SAGT ET DEJLIGT OG VELBELIGGENDE PARCELHUS, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...  
 
Det hyggelige landsbysamfund i Solbjerg har knapt 200 indbyggere, og er karakteriseret ved et unikt sammenhold og fællesskab. Byen har bl.a. en særdeles velfungerende Borgerforening og et skønt samlingssted i form af Solbjerg Forsamlingshus!   Solbjerg hænger i praksis tæt sammen med den lidt større landsby Bælum, som ligger kun 3 km. væk! I Bælum finder vi en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af hele området! Desuden er der i Bælum bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der også her både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra både den ligeså idylliske Kildesø og en helt nyopført naturlegeplads!   
Ydermere er Solbjerg og Bælum forbundet af en cykelsti, og i øvrigt omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture! Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!      
Solbjerg er i øvrigt centralt beliggende med under 10 minutter til Østkysten i Øster Hurup, og ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 20-25 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg