Øster Hurupvej 9, Als, 9560 Hadsund

Hyggelig villa i Als!

En virkelig fin og hyggelig villa fra 1941, solidt opført i mursten, og efterfølgende pudset og malet blå. Desuden med eternittag og nyere charmerende bondehusvinduer i plast overalt.  Ejendommen er beliggende på Øster Hurupvej i Als på en god lukket grund på 821 kvm., hvor haven er et kapitel for sig selv - en flot prydhave, hvor der virkelig er lagt sjæl i og kælet for detaljerne med bede, sten, lamper og indtil flere hyggekroge. Desuden to dejlige terrasser, hvor morgensolen kan nydes ved det stenbelagte indgangsparti ud mod vejen og eftermiddags- og aftensolen omme i haven mod sydvest. Kort sagt en villa, hvor man fornemmer hyggen og føler sig velkommen, så snart man kører ind i den fine indkørsel.  
 
Man vil typisk gøre sin entré i huset via baggangen, hvor der er god plads til fodtøj og overtøj. Herefter finder vi villaens flotte badeværelse med bruseniché, lyse klinker, hvidt skabsarrangement og gulvvarme. Dernæst træder vi ind husets hyggelige køkken med god spiseplads. Fra køkkenet er der trappe til førstesalen samt udgang til bryggers / grovkøkken med lyse klinker på gulvet og god plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet er der desuden indgang til villaens store stue, som i dén grad byder på hygge og "sjæl", bl.a. med et flot autentisk plankegulv samt god plads til både opholds- og spiseafdeling. I stueplanet, som er på i alt 96 kvm., er der tillige en lille forgang. 
 
På førstesalen finder vi repos, stort værelse samt stort soveværelse. I en lille vinkel i soveværelset er der gjort klar til evt. at etablere et toilet, idet både vand og faldstamme er ført op. På førstesalen er der i alt 54 kvm., og dermed har vi alt i alt en villa med 150 gode boligkvadratmeter.  
 
Ejendommen er løbende renoveret - udover køkken og bad tillige med nyere hyggelige bondehusvinduer og døre i plast samt nyere el-installationer i hele huset.  
 
Desuden carport fra 2001 med indbygget udhus.      
 
Helhedsindtrykket er et rigtig fint og fornuftigt hus, der må betragtes som indflytningsklart!
 
En perfekt villa for både den enlige, et par, førstegangskøbere eller den lille familie - ALLE kan være med her, da ejendommen samtidig sælges til en særdeles overkommelig pris!   Samtidig bør det nævnes, at byen Als har rigtig meget at byde på - BILLIGE FJERNVARMEPRISER, nogle af områdets bedste indkøbsmuligheder, og desuden skole, børnehave, bibliotek, sportshal samt en rigtig velfungerende idrætsforening. Og sidst men ikke mindst er man tæt på havet - 5 min. gang - samt sommerhusområder og dermed hele turismen - så med andre ord er Als også en by, der altid vil være "fremtidssikret".  SÅ HER ER IKKE NOGET AT BETÆNKE SIG PÅ - KOM ENDELIG OG KIG!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg