Himmerlandsgade 35, 9560 Hadsund

Velpasset højtbeliggende villa i Hadsund!

Her kan vi tilbyde en god solid villa, opført i 1969, og beliggende centralt i Hadsund by. Vi befinder os på Himmerlandsgade, kun få hundrede meter fra byens centrum, med masser af muligheder for indkøb og mange forskellige andre tilbud såsom gode restauranter og caféer, butikscenter, hyggeligt torv, hvor der ofte er underholdning og musik, populært kulturcenter med biograf osv.  
 
Villaen præsenterer sig flot og velpasset i en klassisk gul mursten, og med ligeså klassisk eternittag. Hertil fint matchende hvide døre og vinduer samt sortmalet træværk. Huset indeholder i alt 100 gode og velindrettede kvadratmeter bolig, som alle er at finde i ét plan, nemlig husets højtbeliggende stueplan. Under huset finder vi en 30 kvm. stor kælder med direkte tilgang fra gaden. Kælderen rummer både stort vaskerum og garage.    
 
Ejendommen er skønt beliggende på en 936 kvm. stor grund, hvor haven og omgivelserne virkelig er et spændende kapitel for sig! Grunden er både kuperet og skrånende nede fra Himmerlandsgade og helt op imod Linddalene og skoven, som dermed i bogstavelig forstand ligger ”direkte i baghaven” - faktisk er her direkte adgang til skoven og de skønne stisystemer i Linddalene, som indbyder til både gå- og løbeture mv. Haven byder på en flot blanding af græsplæne, bede, buske og træer - og ikke mindst fantastiske stensætninger i den smukke og idylliske skrånende baghave! I ”bunden” af baghaven har omgivelserne og terrænet skabt en helt fantastisk oase, hvor sælger har etableret en stor stenbelagt terrasse i hele husets længde, og med udgang hertil fra både køkken og opholdsstue! De helt perfekte rammer for at nyde udelivet året rundt! 
 
Kort sagt et velbeliggende og spændende hus, som her udbydes til en skarp pris - og som samtidig henvender sig til en meget bred køberskare, fx et helt perfekt hus til singlen, den enlige med 1-2 børn, den lille familie, det unge kærestepar eller førstegangskøberne!       
 
Huset indeholder følgende:  STUEPLAN - Entré med lyst klinkegulv. Pænt lyst badeværelse med klinkegulv og brusebad. Stort lyst køkken med god spiseplads, og samtidig god bord- og skabsplads. Dejlig stue med skønt lysindfald fra store vinduespartier. 3 gode og regulære værelser/soverum, hvoraf sælger pt. har indrettet det ene som spisestue. Hele huset fremtræder lyst, venligt, ensartet og ikke mindst velpasset!    
 
KÆLDER - Særskilt indgang. Stort disponibelt rum/vaskerum på 10 kvm. Garage på 20 kvm.   
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme!   HER FÅR DU KORT SAGT RIGTIG MEGET HUS FOR PENGENE - LANGT BILLIGERE AT EJE END AT LEJE!!!  
 
RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!  
 
Fra Himmerlandsgade er der gåafstand til kernen af Hadsund by - og samtidig overkommelig afstand til både skole og fritidsinteresser mv.!    
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg