Transbjergholt 21, 9560 Hadsund

Velholdt og rummelig villa i 1½ plan!

Dejlig stor og rummelig villa, der prismæssigt er havnet i den lettere ende, således man som køber virkelig får meget hus for pengene.  
 
Villaen ligger nede i den sidste del af Transbjergholt, næsten for sig selv. Her befinder man sig for enden af blind og rolig lukket vej. Der er tale om en pæn og velholdt villa, på en regulær let skrånende og ret ugeneret villa grund. Her er kort og godt fred og ro.  
 
Der er tale om et ret godt byggeri fra sidste del af 1970´erne i en pæn og solid rød-/brun teglsten, med eternittag og termovinduer. Senere er udhæng og gavle beklædt med eternit, således villaen fremtræder med ret lav grad af behov for vedligeholdelse, som maling m.v. Man får ret meget plads i de to plan, som INDEHOLDER: Bryggers / baggang med vinyl gulv, skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Gang og bred entre med tæppe og trappe til 1. sal. Rummeligt køkken / alrum med med vinyl gulv og spiseplads samt udgang til dejlig helårsisoleret udestue, med laminat gulv, hvorfra der er udgang til haven. Nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme i det flotte rustikke natur flisegulv. Soveværelse med indbyggede skabe og tæppe på gulvet. Stue / stort værelse med udgang til terrasse og med et specielt gulv, udført i OSB plader, der er lakeret en del gange.  
 
På 1. sal findes: God stor stue med tæppe og udgang til svalegang. Badeværelse med bruseniche og adgang til sauna. I forlængelse af badeværelset, soveværelse med tæppe og indbyggede skabe.  
 
Endvidere stor og dejlig carport med isoleret redskabsrum / lille værksted i enden.  
 
Fra Transbjergholt er der sikker skolevej via stisystemer - og der er desuden forholdsvis kort afstand til både fritidsinteresser og kernen af Hadsund by.    
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn, med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her. Hadsund er beliggende med overkommelig afstand Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendler familien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!  
 
HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT PARCELHUS TIL BØRNEFAMILIEN - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg