Skørpingvej 29, Astrup, 9510 Arden

Billig villa i Astrup!

Velkommen til Skørpingvej 29 i Astrup, her får du en solid god villa med mange muligheder og samtidig ligger du ikke langt fra naturskønne omgivelser.  
 
Villaen er beliggende på en 1.493 kvadratmeter stor grund, som primært er udlagt med græsplæne. Der kræver derfor ikke grønne fingre, at holde grunden vedlige. Grunden er omkranset af en hæk, og man har derfor godt privatliv omme i haven, da huset og hækken afskærmer haven. Samtidig byder grundens 1.493 kvadratmeter op til meget sjov, her kan der spillet mange spil på græsplænen.  
 
Selve huset byder på 85 veludnyttede kvadratmeter med yderligere 85 kvadratmeter kælder. Villaen er godt indrettet, her får du bl.a. en stor stue, hvor den ene ende er indrettet til sofaafdeling, hvor der er god plads til at læne sig tilbage og smide benene op efter en lang arbejdsdag - samtidig med, at der er et godt vinduesparti. I den anden ende af stuen er der en spiseafdeling med 6 pladser. Her kan man sagtens invitere familien på besøg til fødselsdag. Yderligere får du et godt vinkelkøkken i træelementer og med en god spiseplads og udsigt ud til haven. Her er der god plads til at kokkererer imens du kan holde øje med hvad resten af familien laver ude i haven.  
 
I kælderen finder du 4 disponible rum, hvoraf de to bliver benyttet som værelser af sælger. Det ene er sågar indrettet med et walk-in closet. Værelserne er desuden med gulvvarme.  
 
Villaen ligger i landsbyen Astrup i det sydlige Midthimmerland mellem Arden og Hadsund. Astrup har en velfungerende friskole med klasser til 9. klasse, der er børnehave, vuggestue, idrætsfaciliteter og dagligvarebutik - Kort sagt er her alt hvad familien skal bruge i hverdagen. Det er en velfungerende landsby med et aktivt foreningsliv og desuden findes der også flere daglige busforbindelser fra byen til de større byer.   Samtidig er der smuk natur såsom Store Blåkilde, Rold Skov, Maddum Sø og St. Økssø indenfor meget kort afstand, ligesom der kun er en godt 20 minutters kørsel til østkysten og feriebyen Øster Hurup, der byder på nogle af landets mest børnevenlige badestrande.  
 
Smøg ærmerne op og find de gode ideer frem. Her er ejendommen der kan blive et slot, når du er færdig.
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 98 58 11 13!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg