Skørping Nord 3, 9520 Skørping

Blandet erhverv - bolig i attraktivt kvarter i Skørping!

Velkommen til Skørping Nord 3 i Skørping!  
 
Her finder du en sjældent udbudt blandet ejendom beliggende i et attraktivt kvarter i Skørping. Hele ejendommen ligger tæt på ny erhversudstykning og tæt på ny boligudstykning med Rold Skov som nabo. Den ligger i velanlagt have og med indkørsel til villaen. Rummene er lyse og store.
 
Velkommen indenfor i villaen der byder velkommen ind til de 207 veludnyttede kvadratmetre. Villaen byder på en lys entre med klinkegulv og gulvvarme. Herfra er der åbent til fordelingsgang. I denne afdeling er der et badeværelse med klinkegulv, gulvvarme og bruseniche. Her er to gode værelser hvor det ene har dør ud til haven. Køkken/Alrum er med køkken i hestesko og halvmur mellem køkken og alrum og dør til delvis lukket terrasse. Her er fransk glasdør til spisestue. Her er der mulighed for, at sammenlægge med alrummet, så I får et stort fællesrum med køkken og alrum. Spisestue og dagligstue er i forskudt plan og de adskilles med en  halvmur. I stuen er der en brændeovn og hæve/skydedør til delvis lukket terrasse og have. Soveværelset har direkte adgang til badeværelse der er renoveret i 2021. Det store bryggers har gulvvarme og ligger lige overfor køkken. Denne del af villaen kan I vælge at bruge som privatbolig.  
Den øvrige del kan i vælge at bruge til erhverv og repræsentation. Så er der direkte indgang fra indkørslen til bryggers der nu også anvendes til hall. Her finder i et gæstetoilet.og et kontor. Fra kontoret er der dør til et opbevaringsrum og herfra videre til et lyst rum der kan anvendes som mødelokale el. lign. Bag dette rum er der et disponibelt rum. 
 
Vælger I at bruge hele villaen til privat bolig får I ialt 3 toiletter, to badeværelser, og 5 værelser. Det ses ikke, at mødelokalet er en del af boligarealet, men vi vurderer at det kan godkendes til en del af boligen.  
 
Erhvervsbygningen er en stor og præsentabel stålhal med en høj el-rulleport og med et cementgulv der kan bære selv tunge køretøjer. I bygningen er der en afdeling med et isoleret montageværksted med udsugning  og brandsikret. Desuden et opvarmet mandskabsrum med adgang til toilet. På 1. sal er der rum med hylder der tidligere blev anvendt som arkiv og opbevaringssted.  
 
Udvendig er der vaskeplads med sandfang og godt med parkeringsmuligheder. På grunden er der plads til eventuel senere udvidelser. Det er en ejendom som virkelig skal opleves og som er lige til at flytte ind i for såvel familien som for virksomheden. Her får I en præsentabel adresse og domicil.  
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg