Torsvej 5, Veddum, 9560 Hadsund

Velindrettet 1-plansvilla i Veddum!

Er økonomien begrænset, men behovet til stede, for en villa i et plan, der er til at betale for rimelige penge og så samtidig, hverken er for stor eller for lille, så se lige her!  
 
Fin gulstensvilla i et plan, med eternittag og delvist nyere vinduer, beliggende på en stille vej i Veddum. Her er 113 kvm. kvadratmeter bolig, som er både velindrettet og velholdt, med alt hvad man behøver.
 
INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv og skabe. God stor fordelingsgang med laminatgulv. Værelse med laminatgulv. Pænt badeværelse med bruseniche og varme i det lyse flisegulv. Soveværelse med laminatgulv. Værelse med laminatgulv. Pænt køkken (9 år gammelt) med spiseplads og klinkegulv. Bryggers / baggang med klinkegulv og skabsplads. Opholdsstue med laminatgulv og udgang til haven.  
 
God lukket grund, som er til at overse.  
 
Endvidere værksted, hvor pladsen er taget fra carporten, som så er lukket og indrettet til formålet.
 
Villaen er p.t. udlejet. Men lejer fraflytter villaen ved salg.    
 
Veddum har rigtig meget at byde på - et rigtigt velfungerende landbysamfund, hvor man holder sammen og kommer hinanden ved. Her er bl.a. Dagli´Brugs, forsamlingshus samt fine idrætsfaciliteter i en meget velfungerende idrætsforening.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg