Ll Gandrupgårdsvej 6, Gandrup, 9510 Arden

Villa til den pladskrævende familie

Velkommen til Ll Gandrupgårdsvej 6 kun 4,5 km udenfor Arden. Her får du en god villa til den pladskrævende familie. Her får du 180 veludnyttede kvadratmeter at boltre dig på.  
 
Selve huset byder som det første på en fin lys entré, med plads til at hænge alle jakkerne op. Fra entréen har man adgang til en fint toilet, og til husets stue. Stuen er stor og med et godt lysindfald, her finder du desuden også en fin spiseplads. Fra stuen har man adgang til endnu en stue, som har mange anvendelsesmuligheder. Her kan du f.eks. også vælge, at have et kontor. Her er der udgang til en rigtig god udestue, hvor der er mulighed for virkelig at nyde solen. Med et vinduesparti hele vejen rundt og loft til kip, er dette virkelig et rum, der giver en masse lys og varme. Køkkenet i huset er et stort vinkelkøkken, med masser af bordplads. Her er desuden vinduer ude til haven, så du kan kokkerere i køkkenet, alt imens du holder øje med hvad resten af familien laver ude i haven. Fra køkkenet er der adgang til en gang som fordeler værelserne, badeværelset og 1. salen. De 2 værelser der ligger i stueplan er gode og store og med godt lys. Badeværelset er i fine lyse elementer, muret bruseniche og gulvvarme.
 
På 1. salen finder du et repos og 2 gode værelser. Heroppe er der virkelig mange muligheder. Heroppe er der 106 uudnyttede kvadratmetre, så her er der mulighed for, at etablere flere værelser, kontor, en stue eller hvad hjertet begærer.
 
Udendørsarealerne er der masser af. Her får du 1.127 kvadratmeter stor grund, som primært er udlagt til græs. Her er der god plads til, at børnene kan løbe rundt og lege. Huset skærmer af for haven, så man har masser af privatliv omme i haven. Garagebygningen er med en god, dyb og bred garage. Sammenbygget med garagen er en bygning med overdækket terrasse og et fyrrum hvor pillefyret står samt redskabsrum. Bag garagen er der en carport. Villaen er desuden med solvarme. Solvarmen klare det varme vand i sommermånederne.  
 
I Arden finder I alle de faciliteter som i skal bruge i hverdagen som f.eks. indkøb, skole til 9.kl, daginstitution og idrætsfaciliteter imens Rold Skov ligger i kanten af byen. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport med bus, togstation og desuden ligger motorvejen kun 10 minutters kørsel herfra, hvor Aalborg og Randers kan nås på under 40 minutter.  
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg