Akselterpvej 4, Akselterp, 9510 Arden

GIV ET BUD! Indbydende bolig i høj standard og plads til heste!

Ejendommen er særdeles anvendelig til børnefamilien med fem værelser, lyst køkken med opvaskemaskine fra 2019, to badeværelser begge med gulvvarme, vinkelstue i stueplan og stue med loft til kip, fritlagte hanebånd og brændeovn på 1. salen. På 1. salen finder du desuden ludbehandlede plankegulve overalt, fordelingsgang med indbygningsskabe og dejligt stort værelse med kig til Madum Sø. Desuden er der entre og bryggers med vaskemaskine fra 2015, begge med klinker og gulvvarme.
 
I udbygningen er der en særdeles velholdt, rummelig og anvendelig lade med to gode hestebokse, hvor der er kommet nyt underlag på. Der er fyrrum med pillefyr fra 2013, stort isoleret loftrum og gang med boligstandard og rum med klinkegulv. Der er desuden høloft og en carport. Taget på hovedbygningen er udskiftet sommer 2020.  
 
Til ejendommen hører ca. 1 ½ tdl. Land som ligger omkring ejendommen, desuden er der god mulighed for at leje ekstra jord. Den velholdte ejendom er hvid kalket, i en vinkel med en indbydende gårdsplads og lukket have.  
 
Der er desuden indført fiber på ejendommen.  
 
Ejendommen ligger i kanten af Rold Skov og i gåafstand til Madum Sø, som er en af Europas reneste søer og fuglereservat. Ejendommen ligger mellem Arden, Skørping og Astrup. I Arden og Skørping er der jernbanestationer med IC tog. I Arden, Skørping og Astrup finder du indkøbsmuligheder, skoler og fritidsaktiviteter.
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg