Norupvej 73, Norup, 8970 Havndal

BILLIGT HUS I NORUP - tæt på fjorden og naturen!

Billig investering mulighed - nu har du mulighed for at blive udleje og starte din forretning med en formodet lejeindtægt på omkring kr. 4.000,- for kun kr. 210.000,- det er det KLART billigst hus i postnummer.  
 
Helt centralt i Norup by finder vi denne særdeles billige villa, som fremtræder pænt vedligeholdt. Ejendommen er opført i 1910, oprindeligt i mursten og pudset - siden har den så fået en skalmur i gule sten på den ene endegavl og på facaden mod gaden. Villaen er i to plan, og rummer i alt 144 gode boligkvadratmeter, fordelt med 99 kvm. i stueplan og 45 kvm. på førstesalen.
 
Huset er beliggende på en nem og overkommelig grund på KUN 370 kvm., primært udlagt med skøn lukket og helt ugeneret gårdhave med lille græsplæne. Desuden havestue og flere udhuse i varierende størrelse, så her er rige udfoldelsesmuligheder for den lille handyman!  
 
I al sin enkelthed har vi her en villa, som for det første er rørende billig - og dernæst rummer ejendommen masser af muligheder i form af de mange kvadratmeter! Og prisen på hele herligheden levner i dén grad plads til, at man som køber kan sætte sit eget præg på huset - her vil det til enhver tid være langt billigere at EJE end at bo til LEJE!
 
Villaen indeholder følgende: 
STUEPLAN - Entré med opgang til førstesalen. Fordelingsgang. Køkken med god spiseplads. Badeværelse med badekar og gulvvarme. Stor vinkelstue, indrettet som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Soveværelse.   
FØRSTESAL - Trappeopgang/repos. Værelse, pt. indrettet som kontor. Gennemgangsværelse. Soveværelse.  
 
Ejendommen opvarmes med oliefyr og/eller nyere pillefyr (2016). Mulighed for installation af fibernet.  
 
På udenomsarealet finder vi:  Hele 7 skure/bygninger i varierende størrelse - indeholdende bl.a. garage, værksted, havestue, fyrrum, vaskerum og redskabsrum.   
 
Villaen er som nævnt beliggende i landsbyen Norup, nær både Hadsund og Mariager Fjord, i absolut gåafstand til bl.a. forsamlingshuset, hvor Norup Gymnastik- og Ungdomsforening har til huse samt desuden direkte nabo til Vindblæs Friskole (børnehave, 0-10. klasse), hvor bl.a. Melodi Grand Prix vinderen Emmelie de Forest har haft sin skolegang! Endvidere beliggende tæt ved Danmarks smukkeste golfbane samt Mariager Fjord. Desuden er der i Norup gode busforbindelser, så det er let at komme til Hadsund og Assens mv. Norup er en ret homogen landsby med ca. 150 husstande, forholdsvis tæt på det hele, fx kun 5 km. til Hadsund, hvor alt i indkøb findes.   Norup havde i øvrigt station på Randers-Hadsund jernbanestrækning fra 1883 til 1969. Stationsbygningen i Norup er bevaret på Norupvej 53. En ca. 8 km lang sti følger banen fra Havndal gennem Norup til Å Mølle ved Mariager Fjord, som ligger kun 2 km fra Norup. I Norup og omegn er der en meget skøn natur, herunder å-dale og skove med gode muligheder for flotte gå-/løbe-/cykelture mv., bl.a. via den gamle jernbanestrækning. Golfbanen som ligger lige i "baghaven" til Norup er et topmoderne og fuldstændig fantastisk beliggende nyere anlæg, for dem som ønsker sig et sted at udøve en både spændende og oplevelsesrig hobby.   Villaen her udbydes som nævnt til en særdeles skarp pris, og må betragtes som et rigtig godt køb til pengene!!!
 
  Så skynd dig at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på tlf. 70 25 66 00, så du kan få en fremvisning allerede i dag!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg