Kystvejen 161, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Flerfamilieshus, udlejningsejendom eller bed & breakfast i Øster Hurup!

Velkommen til Kystvejen 161, som ligger lidt udenfor Øster Hurup. Her får du en stor villa, flerfamilieshus eller udlejningsejendom. Går du med drømmen om at starte dit eget bed & breakfast er dette også en perfekt mulighed med en beliggenhed tæt på centrum af den populære ferieby Øster Hurup. Kort sagt her er virkelig mange muligheder. Hele herligheden byder på 234 kvadratmeter boligareal med yderligere 138 kvadratmeter udhus.  
 
Selve boligdelen byder på 3 lejligheder, hvoraf der findes 2 lejemål i stueetagen (den ene er IKKE godkendt til bolig endnu !!) samt en flot lejlighed på 1.sal. Lejligheden på 1.sal er en stor 3-værelses lejlighed på godt 77 veludnyttede kvadratmeter, med udgang til en dejlig vestvendt altan. I lejligheden findes der et godt lyst køkken-alrum, med plads til en god sofagruppe, hvor du kan slappe af efter arbejde. Der findes yderligere et stort flot og lyst badeværelse med lyse elementer og klinker på gulvet.  
 
Lejlighed 1 i stueetagen er omkring 60 kvadratmeter. Her finder du et badeværelse i lyse elementer, 2 gode værelser, en stor stue, samt et fint køkken.  
 
Lejlighed 2 i stueetagen er på HELE 96 gode kvadratmeter, her får du en god stor lejlighed, hvor du ankommer til en stor entré, hvor du kan gå ind i køkkenet samt til badeværelset. Badeværelset et stort og i fine lyse elementer. Fra badeværelset går turen videre ind i køkkenet, hvor der er mulighed for, at åbne op og lave et fint køkken-alrum. Lejligheden byder desuden på 3 gode værelser, samt en stor stue, hvor der er udgang til egen terrasse, og udsigt til haven.
 
Udbygninger er der nok af. Her på ejendommen finder du 138 kvadratmeter udhus, hvor der er mange anvendelsesmuligheder. Her kan du lave værksted, bruge det til opbevaring eller måske endda lave en ekstra lejlighed. Udhuset har en uudnyttet overetage, der er lige til at gå til .....  
 
Går du med en drøm om dit eget bed & breakfast, har du en oplagt mulighed her! Med de virkelig mange gode kvadratmeter samt værelser er ejendommen perfekt til eksempelvis ferieudlejning af en af ejendommens lejligheder.   Alt i alt er dette virkelig en ejendom der SKAL opleves !!
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt lyst sand a la Mallorca. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen, nærmere bestemt Havnen fuldender byens maritime stemning. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer, herunder til Aalborg.
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg