Hobrovej 137, Vive, 9560 Hadsund

Dobbelthus i Vive - Et fint hus til pengene!

Velkommen til Hobrovej 137.  
 
Vi byder indenfor i denne dejlige rødstensvilla (halvt dobbelthus) på 146 velindrettede kvm. fordelt på to etager + fuld kælder.
 
Ejendommen er beliggende på en 1124 kvm stor grund i den skønne by Vive. Af fordele her, kan vi oplyse, at man som grundejer i Vive Sogn har man fortrinsret til en bådplads i den smukke Vive Havn.  
 
Fra hovedindgangen træder man ind i entréen med trappe til 1. sal og indgang til stueetagen. Først for, er det rummelige køkken / alrum med spiseplads og brændeovn, hvor der er rigeligt med plads til samvær og hygge. Dejligt badeværelset med bruseniche og gulvklinker samt fliser på væggene. Derudover er der en regulær opholdsstue med laminatgulv. Herfra er der udgang til den store sydvendte træterrasse, højt hævet over grunden og som giver mulighed for at nyde solen fra morgen til aften.   1. sal byder på to skønne værelser og et soveværelse med skabe. Alt sammen gode rummelige enheder. Ydermere også en forstue med brændeovn samt repos og badeværelse med bruseniche. Hele overetagen er belagt med plankegulv.  
 
Underetagen (kælderen) byder på en separat entré, to disponible rum og depotrum. Desuden er der badeværelse med bruser og grovkøkken samt fyrrum. Kælderen trænger til en "kærlig hånd".  
 
Til ejendommen hører en dejlige have, der ligger ned til den rolig bæk, hvor en fisk kan fanges. Desuden to carporte samt brændely.  
 
Ejendommen er beliggende i Vive by, hvor busstoppestedet ligger lige udenfor ejendommen. Vive er en velfungerende og hyggelig landsby med bl.a. et fint forsamlingshus samt et godt og aktivt foreningsliv - ikke mindst med en meget velfungerende og driftig idrætsforening som samlingspunkt. I Vive finder man også en skøn natur tæt ved fjorden - og dermed er man også tæt på den skønne og meget idylliske Vive Havn. Fra Vive er der kun ganske få kilometer til Hadsund by, hvor der forefindes alle muligheder for indkøb af dagligvarer, skole, kulturcenter og masser af fritidsaktiviteter mv.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg