Timandsvej 7, 9560 Hadsund

Villa med sjæl og ikke mindst originalitet!

Her får du en villa med rigtig god plads i 3 plan med den skønneste udestue beliggende på en 363 kvm. grund.
 
Ejendommen er centralt beliggende i Hadsund, opført i 1924. BBR siger et boligareal på 91 kvm., men dette er dog langt fra sandheden. Du har 24 kvm. udestue i forlængelse med køkken/stue som fungerer som en del af stueplanen, herudover har du 62 kvm. kælder med vaskerum, værksted og et dips.rum (værelse) og badeværelse med brus og gulvvarme. Endvidere er her en garage, opført i 1979 med et areal på 26 kvm. Villaen byder indenfor via entre. Herfra har du i stueplan en stor stue med god plads til stort spisebord, halv åben forbindelse til flot lyst køkken og lille baggang med nedgang i kælder og et toilet. Fra stuen har du trappen til 1. sal, som bryder på en repos som kan fungere som et kontor, stort soveværelse med skabe og et lille fjordkik. Herfra har du også husets store badeværelse med bruseniche og flot badeværelsesmøbel. Kælderen byder på mange muligheder, idet man godt kunne lave værkstedet om til et ekstra disp. rum, hvis dette ønskes. Sælger har lige (25-10-2021) fået lavet ny trappe ned til kælderen. Efter denne rundtur i huset står man tilbage med en god fornemmelse i kroppen - en villa med sjæl og ikke mindst originalitet med en dejlig central beliggenhed.  
 
Haven er dejlig nem med små bede, fin græsplæne der indbyder til hygge samt dejlig terrasse til de lange sommeraftener.  
 
KORT SAGT EN MEGET SPÆNDENDE VILLA MED MASSER AF MULIGHEDER - EN EJENDOM, SOM VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE!!!...   
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg