Stationsvej 3, Skelund, 9560 Hadsund

Markant villa med mange muligheder!

Hermed udbydes et af det fineste villaer i Skelund by til salg. Her er bare teglsten for alle pengene ... og ret meget mere til. Allerede når man ankommer til villaen, kan man se at her er tale om en ejendom i særklasse, for senere at blive endnu mere begejstret. For den kan erhverves for under kr. 600.000,00 kontant!
 
Ejendommen der er opført i røde teglsten, med eternittag og termovinduer, delvist dannebrogsvinduer, rummer HELE 315 kvm. bolig i tre plan og fremstår rigtig pæn og særdeles velholdt, uden dog at være hverken nyrenoveret, endsige som ny.  
 
Man entrerer villaen fra stueplanet, som INDEHOLDER: Forgang med trappe til 1. sal (...og senere videre op til 2. sal). Lille gang der fører direkte ind til en opholdsstue samt til det lyse egetræs-køkken, med laminatgulv og spiseplads. Lille mellemgang med et indbygget skab. Badeværelse med karbad og opvarmet flisegulv. Depotrum og soveværelse med indbyggede skabe.  
 
På 1. sal findes: Repos med trappe til 2. sal og stueetagen. Fint mindre toilet. Pænt stort køkken / alrum med laminatgulv, god stor spiseplads og adgang til spisekammer / viktualierum. Regulær opholdsstue. Gang. Ældre badeværelse med karbad. Stort soveværelse med skabe. Depotrum. Værelse med plankegulv.  
 
2. sal er indrettet med: Opholdsstue med the-køkken, med vask i bord samt 2 gode rigtig store værelser.  
 
I baghuset / sidebygningen findes: Særskilt fyrrum, som er forsænket en anelse og med oliefyr. Særskilt vaskerum med adgang til garagen og et værksted, samt et særskilt grovkøkken, som bare er flot og renoveret for ikke længe siden.
 
Der kan bo en rigtig stor familie, eller hele 3 generationer i de 3 plan med bolig.  
 
Ejendommen kan også ses som et investeringsprojekt, da der med forholdsvis få midler kan laves 3 særskilte lejemål, som vil kunne opretholde en god lejeindtægt.  
 
Dette er en helt enestående og virkelig rummelig ejendom. Både på kvadratmeter og hvad muligheder angår!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg