Vandværksvej 10, 9560 Hadsund

Centralt beliggende villa!

Her får du en virkelig charmerende ejendom fra 1900. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og har 113 boligkvadratmeter fordelt på 2 etager. Her er en dejlig overkommelig grund på 352 kvm, som er udlagt med græs og god flisebelagt terrasse, hvor de lange sommerdage/-aftner kan nydes i fulde drag. 
 
Ejendommen INDEHOLDER: Pæn entre med indgang til god stue, som ligger godt central placeret i forhold til køkken og det store soveværelse i stueplan. Køkkenet fremstår lyst og har plads til et godt stort spisebord. Via køkkenet kommer du videre til bryggers samt husets garage. Bryggers og garage er bygget i år 2000 og harmonere godt med huset.
 
1.sal INDEHOLDER: 2 gode værelser, som er belagt med gulvtæpper. Stort lyst badeværelse. Den ene værelser har terrassedør med udgang til taget over garagen - Her kan du nyde den fantastiske udsigt til Mariager fjords dejlig blå vand - tillige har du mulighed for at lave en super lækker terrasse.   
 
Vandværksvej er dejligt centralt beliggende og med KUN 2 minutters gang til Hadsund midtby - så her er du hurtigt nede i shopping området!  
 
P.t bor der en lejer i ejendommen, så det kunne evt. være en perfekt investeringsmulighed.  
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg