Udbyhøjvej 690, Demstrup, 8970 Havndal

Nedlagt landejendom med 3 tdl. jord

Her får du en nem lille nedlagt landejendom, som har et fint stort jord tilliggende på hele 3 tdl. lige omkring bygningerne. Der er tale om et regulært næsten firkantet stykke, med en lettere bevoksning samt læbælter til nabo stykkerne.  
 
Stuehuset er gulpudset og med ståltag samt tre-fags vinduer i træ. Heri sat termoglas. Udefra er stuehuset egentligt pænt og nydeligt. Indvendigt vil man som køber, minimum skulle foretage en lettere renovering med bl.a. maling.
 
Stuehuset INDEHOLDER: Entre med klinkegulv og trappe til den uudnyttede 1. sal. Køkken med laminatgulv og spiseplads. Soveværelse med tæppe på trægulv. Opholdsstue med tæppe på trægulv. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt lyse fliser på gulv og vægge. Pulterrum.
 
Endvidere baghus med fyrrum, der indeholder et ældre træfyr til fast brændsel. Værksted og vognport.  
 
Fritliggende redskabsskur og drivhus.  
 
Skal du bruge en mindre landejendom til dig selv, uden et ønske om meget plads i bygningerne, men med rigtig god plads og et fint stort lukket rum omkring bygningerne, så er her bestemt chancen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg