Pallasvej 23, Scheelsminde, 9200 Aalborg SV

Super lækker villa - i det meget eftertragtede Scheelsminde kvarteret

Super lækker villa - i det meget eftertragtede Scheelsminde kvarteret.

Ønsker du at bo i én super lækker villa med unik beliggenhed nær City Syd, Aalborg City med gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og aktiv sportsklub. Kan du nikke genkendende til dette, så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Ejendommen er beliggende i Scheelsminde-kvarteret med kort afstand til skole, indkøb, Aalborgs gågader, motorvejsnettet mv. Flotte grønne områder og kort afstand ned til Østerådalen. Området er kendt som roligt og børnevenligt kvarter, med gode stisystemer

Ejendommen:

Når du kører ind ad den store flisebelagte indkørsel, er du kun et tryk på fjernbetjeningen, fra at kunne parkere i garagen. Forhaven er anlagt, så den næsten passer sig selv, så har I mere tid til at nyde udelivet på den overdækkede terrasse, eller til en rask fodboldkamp på græsplænen. Villaen er velvedligeholdt og senest er vinduerne udskiftet.

Indeholder:

Veldisponeret villa der byder velkommen med lys entre. Stor stue med godt lysindfald fra vinduespartiet mod syd, hvor der via havedøren er udgang til den overdækkede terrasse - perfekt til en hyggelig grillaften. I stuen er der god plads til hygge i sofaen og til gæsterne ved spisebordet. Stort køkken med plads til familien kan samles om madlavningen og indtager måltidet ved køkken bordet. Bryggerset er den naturlige indgang i dagligdagen, og her er god plads til at få overtøjet af vejen. Badeværelse med bruseniche og børnenes favorit - et badekar. 3 børneværelser heraf er de 2 med indbyggede skabe. Godt soveværelse med indbyggede skabe.

Fremvisning:

Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.