Straussvej 42, 9200 Aalborg SV

Super lækker udsigtsvilla på 272 kvm

Super lækker udsigtsvilla på 272 kvm. Beliggende i den rigtige del af det meget eftertragtede Frejlev. Villaen har foruden pragtfuld fjordudsigt også stor dobbelt garage det nemt kunne omdannes til erhverv/kontor eller bare yderligger værelser/rum.
Så ønsker du at bo i én super lækker villa med unik beliggenhed i Fjerlev nær City Syd, Aalborg City og med rigtig gode lokale indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og aktiv sportsklub. Så har vi drømmeboligen lige her.

Området:
Ejendommen er beliggende i det meget efteragtede komponist kvarteret med kort afstand til skole til lokal indkøb, motorvejsnettet mv. Uanset hvor man kikker hen bliver man mødt af flotte grønne områder og med kort afstand til City Syd er beliggenheden perfekt. Området er desuden kendt som roligt og meget børnevenligt kvarter, med gode stisystemer god skole, børnehave m.v.

Ejendommen:
Når du kommer kører ind ad den flisebelagte indkørsel, er du kun et tryk på fjernbetjeningen, fra at kunne parkere i garagen. Forhaven er anlagt, så den næsten passer sig selv, så har I mere tid til at nyde udelivet på den overdækkede terrasse/gårdhave, eller til en rask fodboldkamp på græsplænen. Villaen er velvedligeholdt og fremtræder sund og meget reel.

Indeholder:
Veldisponeret villa der byder velkommen med stor entre med plads til både sko og jakker. Stor dejlig lys og meget hyggelig opholdsstue med god plads til hygge i sofaen og til gæsterne ved spisebordet og med et helt fantastisk lysindfald og en ubeskrivelig udsigt over fjorden. Fra stuen er der udgang til en helt unik delvist overdækket gårdhave/terrasse med pejs og adgang til resten af haven - perfekt til en hyggelig grillaften for hele familien. Stort hvidt køkken med plads til familien kan samles om madlavningen og indtager måltidet ved køkken bordet. Bryggerset er den naturlige indgang i dagligdagen, og her er god plads til at få overtøjet af vejen. Badeværelse med bruseniche og børnenes favorit - et badekar. 3 børneværelser med indbyggede skabe. Godt soveværelse med indbyggede skabe.
Kælderen, som ikke er godkendt til beboelse, er indrettet med egen indgang med rigtig god plads. Herfra komme videre ind i et bryggers, med hvidevare. Stort dejligt badeværelse med adgang til sauna. Der er desuden gildesal der nemt kunne opdeles i to værelser eller hvad nu der måtte være behov for. Kælderen er i øvrigt i gadeniveau.

Fremvisning:
Ring på telefon 9813 2666 i dag for en uforpligtende fremvisning. Vi fremviser alle dage mellem kl. 9.00 - 21.00

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.