Herningvej 164, 9220 Aalborg Øst

Attraktiv familievilla tæt på det nye super-sygehus

Attraktiv familievilla beliggende på sydvendt skråning i Højlundsparken, grænsende op til Nørre Tranders i nord og Universitetsboulevarden med Aalborg Universitet i syd.

Villaen, der oser af charme, har en god planløsning. Den indeholder i stueetagen 2 store værelser med indbygget skabe, et stort bryggers med meget skabsplads og bordplads, et charmerende gæstetoilet, i det store alrum et samtalekøkken med køkken-elementer fra Invita. Der er åben forbindelse til opholdsstuen og forældreafdeling på 1. salen. Alle stueetagens vægge er vandskurede eller blank-murs-vægge overalt. Kun i væggene i værelserne er pudsede, og forsynet med radiator ellers er der gulvvarme overalt i resten af stueetagen. En anden ikke uvæsentlig side er også, at villaen er koblet til Aalborg Kommunes billige fjernvarme.

Fra den sydvendte stue er der adgang til sydvendt terrasse samt haven med stort græsareal til div. spil. Her har kvarterets drenge spillet meget fodbold!

1.-salens stue byder på en stor sydvendt fransk altan. Herfra har man udsigt til bl.a Aalborg Universitet, Novi, Danmarks Radio samt til indkøbscenter og Gigantium. Længere modsyd udsigt til Lundby Krat og Gistrup samt det nye supersygehus, der bygges på i øjeblikket.

I den 30 kvm store stue er der også kontorplads med to arbejdspladser. Herfra er der adgang til det store soveværelse samt det nyrenoverede badeværelse med badekar og bruceniche. Der er i badeværelset teakplankegulv med gulvvarme samt en håndklædetører. Desuden adgang til rum, tiltænkt som walk-in-closet.

Villaen, der ligger tæt på Herningvej Skole, fritidshjem og børnehave samt tæt ved stort indkøbscenter, har desuden en 49 kvm stor dobbeltgarage, hvori der er lavet en grav for bilentusiaster. Villaens tidligere carport er nu indrettet som udhus. Her kan der meget let indrettes et ekstra værelse, evt et gæsteværelse, hvis man vil ønske det.

Kom og oplev en spændende kvalitets villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for børnefamilien

Så kontakt og allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på telefon 98132666.

Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale

  Vi er DIN lokale ejendomsmægler

  Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

  Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

  Bestil en gratis vurdering af din bolig

  Andre boliger til salg