Lisedalsvej 38, 9200 Aalborg SV

Vi vil gerne tage 2 - 3 Værelses ejerlejlighed i bytte...

Vi kan gennem samarbejdspartner tilbyde finansiering af 95 % af købesummen på meget fordelagtige vilkår. Kontakt os og få et uforpligtende lånetilbud…

Vi kan også sælger din gamle bolig på rigtig gode salgsbetingelser f.eks. tilbyder vi solgt eller helt gratis. Og vælger du at sætte din bolig til salg gennem os, er den solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en meget bedre pris, end du havde drømt om. Så kontakt og allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.


Super lækker villa - Skalborg - Total gennemrenoveret villa.

Ønsker du at bo i én Flot og moderne Gennemrenoveret rigtig lækker villa med unik beliggenhed i Skalborg med gode indkøbsmuligheder, skole, 10 min. Til Aalborg C. Så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig natur menneske, her kan turen til købmanden i City Syd, skolen eller aktiv sportsklub foregå på en cykel, og med 10 minutter til Aalborg Centrum er beliggenheden nærmest perfekt.

Ejendommen:

Villaen er en velrenommeret ejendom opført i 1965 men total ombygget med rigtig præsentable adgangsforhold, beliggende på en blind villavej. Villaen er beliggende på en skøn grund med lukket baghave samt gode praktiske parkerings forehold udover ejendommens egen garage. Ejendommen er netop er blevet flot vandskuret. Vinduer og døre er fra 2009 og taget er skiftet i år 2010. Til ejendommen hører desuden indbygget garage med el-port. Skøn ugeneret have mod Syd, med regulær græsplæne.

Indeholder:

Indeholder: Fordelingsentré med adgang til 3 gode værelser. Badeværelse, som er flot moderniseret med sorte klinker og hvide elementer. Lyst og rummeligt køkken med god plads til spisebordet. Fra køkkenet er der adgang til den store lyse stue via dobbelte franske døre. Skøn stue, hvor indretnings-mulighederne er mange, og der er direkte udgang til den store terrasse. Baggang med adgang til endnu 3 store værelser samt separat bryggers med vaskefaciliteter.
Alt i alt en meget velholdt villa, hvor den udvendige vedligeholdelse er minimal og indretningen er perfekt til børnefamilien. Åben og lys klinkebelagt entre med spots i loftet. Lækkert åbent køkken med hvide grebs fri låger og masser af skabsplads. Fra køkken er der åben forbindelse til dejlig stue med direkte udgang til terrasse. Flot og moderne badeværelse med mørkegrå klinker og muret bruseniche. 2 gode børneværelser med indbyggede skabe. Soveværelse med direkte udgang til ny stor terrasse og dejlig have. Dejligt stort klinkebelagt bryggers med vaskemiljø. Garage på 18 m2, som ligger under spærrerne, og som sagtens vil kunne laves om til ekstra værelse

Fremvisning:
Ring i dag på telefon.: 2011 2666 for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.