Troldevænget 1, 4581 Rørvig

Nyopført superlækkert fritidshus.

Kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A /S (Boligr ådgiver ) p å 22 66 49 40 for fremvisning samt info om ejendommen

Nyopført superlækkert fritidshus, model Sommerhuset 108 L.

Fritidshuset har 3 gode og rummelige soveværelser, stor stue med panoramavinduer, lækkert indrettet køkken med spiseplads,entre,velindrettede badeværelse, gæstetoilet samt overdækket terrasse. Super beliggenhed i det efterspurgte område Trolleskoven i Rørvig - beliggende tæt på by og strand. Ved indsejlingen til Isefjord finder du den gamle fiskerlandsby Rørvig. Rørvig er en velkendt ferieby, hvor havnen er det naturlige samlingspunkt for lokale og turister. Rørvig byder endvidere på enestående natur, bl.a. Korshage, Skansehage, Dybesø m.m.

Sommerhuset har en årlig lejeindtægt på kr. 120.000,- på 28 uger.

Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 50 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet.
Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse, venligst kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale

  Vi er DIN lokale ejendomsmægler

  Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

  Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

  Bestil en gratis vurdering af din bolig

  Andre boliger til salg