Dortheasvej 50, Bjerregaard, 6960 Hvide Sande

Et sjældent tilbud for den kræsne liebhaver.

Kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A /S (Boligr ådgiver ) p å 22 66 49 40 for fremvisning samt info af ejendommen

Syd for Hvide Sande og tæt ved stranden ligger denne helt fantastisk flotte og stærkt kuperede 1548 m² naturgrund. Et sjældent tilbud for den kræsne liebhaver.

Nyt 126 m² aktivitetshus på 1548 m² naturgrund. Huset indeholder bl. a. 4 soveværelser med 10 sovepladser, 2 badeværelser, veldisponeret aktivitetsrum, stor stue, køkken, alkove, spiseplads samt udv. welness med spa og sauna. Et virkelig flot projekt til den kvalitetsbevidste familie.

Sommerhuset har en årlig lejeindtægt på kr. 251.000,- på 41 uger.

Tryghed i dit byggeri og kvalitet gennem mere end 50 år Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 50 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse, venligst kontakt os for at høre nærmere.

Bjerregård er beliggende mellem fjord og Vesterhav og er kendt for den på én gang storslåede og særegne natur med de høje sandklitter som sidste skanse mod det brusende Vesterhav mod vest, og den blå og rolige Ringkøbing Fjord mod øst. Området indbyder til lange vandreture og cykelture i den skønne natur, som kan nydes hele året rundt - hvad enten vi har forår, sommer, efterår eller vinter.

Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale

  Vi er DIN lokale ejendomsmægler

  Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

  Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

  Bestil en gratis vurdering af din bolig

  Andre boliger til salg