Hestehaven 6, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Velbeliggende sommerhus i Øster Hurup!

Er du på udkig efter et velbeliggende og billigt sommerhus i Øster Hurup? - Så kan du godt indstille jagten...nu!  
 
På Hestehaven 6 i Øster Hurup, finder du dette skønne sommerhus som byder på 60 veludnyttede kvadratmeter, beliggende på en dejlig stor grund på 1.253 kvadratmeter. Her får du et godt og velpasset sommerhus, som indbyder til samvær med familie og venner både inde og ude.  
 
Velkommen indenfor til sommerhusets 60 kvadratmeter. Huset byder på et godt lyst køkken-alrum i åben forbindelse til stuen, her får du et godt lysindfald fra alle sider af huset. Her er der desuden plads til både en spiseafdeling samt en sofaafdeling. Fra stuen har man desuden udgang til en fin overdækket terrasse, hvor der er god mulighed for, at sidde ude til sent på aftenen også selvom det skulle dryppe lidt. Badeværelset er i en god størrelse og med en fin bruseniche og lyse elementer. Huset har 2 gode regulære værelser og byder på hele 6 sovepladser, hvor det ene værelse er med dobbeltseng og det andet værelse med 2 køjesenge.  
 
På grunden finder du deusden en god fritliggende carport, med både redskabsrum og værksted - et af rummene kunne med fordel udnyttes til anneks. På siden af carporten, har sælger lavet et fint brændly.  
 
Huset opvarmes desuden med varmepumpe, el-varme og brændeovn.  
 
Huset er tilsluttet offentlig kloak.  
 
HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT NYT SOMMERHUS  TIL UNDER 1 MILLION KRONER I ØSTER HURUP - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...  
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer. Ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg