Nordvang 24, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Velholdt og velbeliggende sommerhus i Øster Hurup!

Er du på udkig efter et velbeliggende og billigt sommerhus i Øster Hurup? - Så kan du godt indstille jagten...nu!  
 
På Nordvang 24 i Øster Hurup, finder i dette skønne og virkelig velholdte sommerhus som byder på 71 lyse kvadratmeter beliggende på en dejlig grund på 802 kvadratmeter. Her får du et godt og velpasset sommerhus, som virkelig indbyder til hyggeligt samvær med familie og venner både ind og ude.  
 
Velkommen indenfor til 71 lyse og gode kvadratmeter. Huset byder på et godt lyst køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Her er der god mulighed for, at holde øje med hvad familien laver alt imens man kokkerer i køkkenet. Køkkenet er i fine lyse elementer og med god bordplads. I den fine lyse stue er der både plads til en lille spisekrog, men samtidig også plads til en sofaafdeling, hvor man kan slappe af efter en tur på stranden. I stuen er der desuden et godt lysindfald fra de store vinduespartier fra både haven og udestuen. Udestuen har man adgang til via. stuen, og her kan man virkelig hygge sig. Udestuen indbyder til hygge og her er det ideelt at opholde sig ud på de sene aftener når der bliver for køligt til at sidde ude, eller når det skulle regne. Badeværelset er i en god størrelse med lyse klinker, lyse elementer og muret bruseniche. Desuden finder du 2 gode regulære værelser, hvor der godt kan være være plads til 4 sovepladser.  
 
Udenfor finder du en fin granitbelagt indkørsel med en god carport, hvor der desuden er et ekstra skur med brændely. Desuden er der også et ekstra udhus, med plads til haveredskaber, havemøbler, plæneklipper, grill mv. Endvidere finder du et anneks/gæstehus med 2 ekstra sovepladser, og dette er selvfølgelig i samme stil som huset. Mod øst finder du en god overdækket terrasse, hvor man kan sidde i tørvejr og grille. Mod syd finder du en god og hyggelig stor træterrasse, hvor man nemt kan have plads til at invitere nogle venner over til grillmad. Terrasserne og udestuen giver mulighed for, at fange alle solens timer, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen! Tillige rummer den hyggelige have rigtig god plads til privatlivet og forskellige aktiviteter – her er bl.a. stor græsplæne med god plads til leg og spil.  
 
Huset opvarmes desuden med varmepumpe, el-varme og brændeovn.  
 
Huset er tilsluttet offentlig kloak.  
 
Fra Nordvang er der via stisystem overskuelig afstand til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden tager det heller ikke mange minutter at komme ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, legeland og et væld af øvrige butikker.  
 
HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT NYT SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer. Ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg