Dyrehaven 8, Øster Hurup, 9560 Hadsund

PROJEKTSALG - Byg nyt sommerhus - klar til sommerferien 2022.

HER ER TALE OM ET PROJEKTSALG - DET VIL SIGE SOMMERHUSET IKKE ER OPFØRT ENDNU!
LIDT OM GRUNDEN:
Her er muligheden for at købe grunden, der kan danne fundamentet for drømme sommerhuset. Grunden er god stor og velbeliggende inde bag Hestehaven i Øster Hurup, afgrænset af bevoksning til alle sider, således hele udstykningen ligger i læ for vejr og vind, men dog også således, at solen uhindret kan skinne ned på grunden. Fra grunden er der 5 minutters gang ned til midten af Øster Hurup og lidt længere til havet. Udstykningen er med 15 sommerhusgrunde i prisklassen fra kr. 425.000,- til kr. 495.000,- pr. grund.
 
Alle tilslutningsafgifter er inkl. i pris - vand - el - kloak og fibernet.
 
LIDT OM SONNE HUSE:
Hygge, nærvær og intimitet. Tilbage til det traditionelle sommerhus. En ny og spændende serie fra deres kreative arkitekter. "Sommerhuset" er udviklet ud fra samtaler med lang række potentielle sommerhus købere, hvor specifikke ønsker, krav og behov er blevet omhyggeligt vægtet og vurderet.Den nye trend viser, at rigtigt mange købere ønsker sig et godt og funktionelt sommerhus, som i de gode gamle dage som opfylder familiens mest basale behov og som samtidigt kan være rammen for en attraktiv oase.
 
Nu introducerer vi vores nye serie “Strandklit”
En ny og spændende serie hvor alle typerne byder på en god gennemtænkt indretning med masser af plads, hyggelig sommerhusstemning, enkle linier og smuk arkitekttur.
Se mere om SONNE HUSE på deres hjemmeside sonnehuse.dk
 
Du har også muligheden for flere forskellig typer sommerhuse ved SONNE HUSE. Se f.eks type 120 L hvor du får 13 kvm mere (ekstra toilet, større terrasse, større køkken) for kun kr. 220.000,- mere.
 
SONNE HUSE har udstillingmodeller/-huse på følgende adresser: Strandklit 120L Skallerup Nørre Knoldevej
 
Prisen er tage udgangspunkt i nuværende prisliste fra SONNE HUSE (01-09-2021) kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A/S (Boligrådgiver) på 22 66 49 40 for præcis tilbud på færdigt sommerhus.
 
STARTPAKKE, forberedelse for byggeri:
- Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd ogop til 10 m. kloakstik- Stikledninger - op til 10 m. el- og vandstik nedgravet.
- Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner.
- Etablering samt nedtagning af byggestrøm og - vand, ekskl. forbrug.
- Jordbundsundersøgelse inkl. rapport.
- Landinspektør - forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan
- Fjernelse af byggeaffald
Startpakke pris kr. 99.500
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg