Halvrebene 164, Helberskov, 9560 Hadsund

Spændende sommerhus i 1. række til havet!

Unikt sommerhus på en af de bedste placeringer i Helberskov!  
 
Et unikt sommerhus på en af de bedste placeringer i Helberskov, nærmere betegnet Halvrebene 164. Dette sommerhus er til jer, der ønsker det gode liv i naturskønne omgivelser, og som sætter pris på en udsigt i topklasse!  
 
Sommerhuset, der er bygget 1979, er opført med velholdt eternittag samt hardieplank-beklædning, altså stort set ingen vedligeholdelse. Det er beliggende på en 1.067 kvm stor grund, som primært er udlagt med græs. Herudover har du 2 fantastiske flisebelagte terrasser på hver sin side af huset. Den ene med udsigt direkte ud over det smukke Kattegat - en udsigt man ikke må snyde sig selv for!  
 
Indenfor kan vi byde på åben stue/køkken med et dejlig stort vinduesparti, så du også her kan nyde den dejlige udsigt. Herudover et pænt klinkebelagt badeværelse med bruseniche. 2 værelser med gulvtæppe (det ene med dobbelt seng og det andet med køjeseng, men med mulighed for en større seng hvis dette ønskes).
 
Tillige et redskabsskur med god plads til diverse. Skuret er i stil med huset, og passer godt ind.  
 
Her er en éner, som ikke findes magen til mange andre steder - skal opleves!  
 
Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.  
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.  
 
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallorca. I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget. I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.  
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg